Робърт Де Ниро отново е баща, това е потвърдил представител

...
Робърт Де Ниро отново е баща, това е потвърдил представител
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро изненада всички с новината, че отново е станал баща

Робърт Де Ниро още веднъж е татко, това е удостоверил представител на артиста пред CNN. За първи път той показа новината в понеделник в изявление за ET Canada, където промотира новия си филм, озаглавен като че ли тъкмо за мотива About My Father.

Говорейки за бащинството в изявлението, 79-годишният актьор учтиво поправя интервюиращата Бритни Блеър, когато тя загатва известните му шест деца. " Всъщност седем ", споделя той и прибавя: " Току-що ми се роди бебе. " Робърт Де Ниро има шест деца от предходни връзки, само че не е ясно коя е майката на седмото му дете.

Актьорът от " Кръстникът " споделя също, че се любува на това да бъде татко, като сподели, че има вяра в " обичта към своите деца ", даже в случай че от време на време би трябвало да бъде " непоколебим за нещо. "

" Не мисля, че съм готин татко ", твърди Де Ниро непретенциозно, като продължава да се майтапи за това по какъв начин 11-годишната му щерка, която той " обожава ", от време на време му предизвиква " тъга ". " И най-малкото в този момент, сигурно ще прави същото ", прибавя той с усмивка.

Преди това артистът беше женен за Даян Абът от 1976 до 1988 година, като двамата са родители на две деца - Дрена и Рафаел. През 1995 година той приветства синовете близнаци - Арън и Джулиан, с приятелката си по това време Туки Смит. Де Ниро беше женен и за Грейс Хайтауър, преди да се разделят през 2018 година Двамата са родители на наследник Елиът и щерка Хелън Грейс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР