Робърт де Ниро никога не е бил привърженик на Доналд

...
Робърт де Ниро никога не е бил привърженик на Доналд
Коментари Харесай

Робърт де Ниро, Доналд Тръмп, коронавирусът и в какво актьорът обвинява американския президент

Робърт де Ниро в никакъв случай не е бил последовател на Доналд Тръмп. Никога не го е и крил. Този път естрада на недоволството на артиста стана BBC, където във видео изявление той разяснява обстановката с коронаворуса в Съединени американски щати.

Де Ниро се оплаква от незадоволителната осведоменост по въпроса за пандемията и в частност от " нелогичните " дейности на американския президент.

Така артистът възобнови враждата си с Доналд Тръмп, потвърждавайки, че президентът на Щатите " не се интересува какъв брой хора умират " от COVID-19. Де Ниро разяснява дейностите на Тръмп на фона на пандемията на ковид, която до момента е умъртвила повече от 82 000 души в Съединени американски щати, съгласно университета John Hopkins.

На въпрос за какво повече научни съветници не са подлагали на критика намерено Тръмп, Де Ниро споделя пред BBC Newsnight:

" В момента като че ли сме в пиеса на Шекспир. Имаме един лунатик, който споделя някакви неща, а хората би трябвало да играят по свирката му. Учените и специалистите се пробват да му кажат тактично какво ще се случи и какво би трябвало да вършим в действителност, само че той не слуша никого и не му пука. "

Според Де Ниро, множеството от хората в ръководството на Америка имат положителни планове и желаят да създадат ситуацията в страната по-добро. Те не се концентрират върху неуспеха на Тръмп или в някакъв тип схеми, те просто желаят нещо да бъде направено, да оказват помощ на тази страна и на света като цяло.

Относно работата на губернатора на Ню Йорк, Андрю Куомо, и подхванатите ограничения в отговор на пандемията, Де Ниро сподели: " Куомо е страховит в своята работа. Той прави това, което Тръмп не прави. "

Да не забравяме, че с изключение на от артиста, Доналд Тръмп беше подложен на критика и от съперниците си, че подценява мнението на своите научни съветници, в това число и на доктор Антъни Фаучи, който оказва помощ за координирането на тактиката на страната за справяне с COVID-19.

В едно от изявленията си от предишния месец американският президент насърчи хората да пият дезинфектанти в опити да се предпазят от ковид. Но Тръмп дава и неприятен образец на американците - като изрично отхвърля да носи защитна маска. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР