Робърт де Ниро, без съмнение, е един от най-известните актьори

...
Робърт де Ниро, без съмнение, е един от най-известните актьори
Коментари Харесай

Синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра различен път от този на баща си

Робърт де Ниро, без подозрение, е един от най-известните артисти в Холивуд. След като стартира кариерата си през 1963 година, той участва блестящо на екрана 60 години. От неговата незабравима роля на Травис Бикъл в " Шофьор на такси " до затвърждаването му като артист с невероятни качества в " Добри момчета ".

Междувременно той постоянно се е старал да държи персоналния си живот отвън светлината на прожекторите. Именно в това поле се крие и най-голямото му достижение до ден сегашен - децата му.

Де Ниро има шест деца от няколко разнообразни дами. Всички са от смесена раса, защото дамите на сърцето му са тъмнокожи. Първата му брачна половинка е актрисата Даян Абът. Те се женят през 1976 година, Де Ниро осиновява дъщерята на Абът, Дрена (51 г.), от предходен брак, а дружно имат биологичен наследник Рафаел (46 г.). След разводът им артистът излиза с Туки Смит и има синове близнаци - Джулиан Хенри и Арън Кендрик (27 г.). След раздялата им Де Ниро се дами за Грейс Хайтауър през 1997 година, с която имат 21-годишен брак и са родители на две деца: Елиът (25 г.) и Хелън (11 г.).
 Робърт де Ниро на 79
Робърт де Ниро в 24 обстоятелството

Защото през днешния ден един от най-великите американски артисти има рожден ден

И навръх едно от последните му деца - Елиът, обръщат внимание от Hollywood Life, откакто двамата с известния му татко бяха видяни на разходка по улиците на Ню Йорк преди броени дни.  Елиът не последва стъпките на татко си в актьорството, само че той е надарен тенисист и даже се появи в промоционален видеоклип за 50-ата годишнина на Специалната олимпиада преди две години.

Елиът има аутизъм и както Робърт де Ниро е споделял в предишното, той и майката на Елиът, Грейс Хайтауър, са го записали да спортува, с цел да му оказват помощ да се оправи със специфичните си потребности.

" Имаше моменти, когато той не си падаше доста по тениса и концепцията да спортува, само че майка му беше добра в това да го натиска и да желае той да е в добра физическа форма и да тренира ", признава звездата във видео за ESPN. " Елиът осъзна: " О, мога да го реализира и това му оказа помощ да се социализира ", прибавя Грейс.

" Помага му да бъде по-уверен, когато види, че в действителност е добър в нещо. Спортът е най-хубавият самомотиватор, който човек може да има. Помага му да се усеща по-добре, удовлетворен от това, което прави и реализира. Така че тенисът е печеливш за всички, изключително за Елиът ", отбелязва тогава Робърт де Ниро.
 Робърт де Ниро, Wise Guys и в каква нова роля ще забележим артиста
Когато Робърт Де Ниро се изправи против самия себе си

Отново Италия, още веднъж Америка и още веднъж незаконни босове

Актьорът е казвал в предишното, че да бъде татко е най-голямата му благословия, макар че от време на време е мъчно. " Обичам децата си ", споделя той пред Us Weekly през 2019 година " Но не е елементарно. Понякога е занимателно и обичате децата си, а от време на време желаете да ги убиете! След това, когато имате положителните моменти, забравяте за тези, които не са били положителни. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР