Робърт де Ниро бе почетен гост на 28-ата годишна галавечеря

...
Робърт де Ниро бе почетен гост на 28-ата годишна галавечеря
Коментари Харесай

Робърт де Ниро бе почетен гост на благотворително събитие в Кан

Робърт де Ниро бе почетен посетител на 28-ата годишна галавечеря на фондацията за проучване на СПИН amfAR, на която един от гостите завоюва на търг обяд с именития артист, заяви Асошиейтед прес.

Над 800 души взеха присъединяване в едно от най-очакваните събития в границите на кинофестивала в Кан - изисканата вечеря, наддаването и празненството в Антиб, на което гостите се забавляваха с осъществяванията на звезди като Кристина Агилера, Рики Мартин и Чарли Екс Си Екс.

Вечерта стартира с блестящ червен килим. По него минаха Том Ханкс, който играе във кино лентата " Елвис " дружно с режисьора Баз Лурман. Филмът провокира възторг в Кан. Сред гостите бяха Кара Делевин, Кейси Афлек, Синтия Ериво, Дипло, Едгар Рамирес, Ева Лонгория, Мила Йовович, Ванеса Хъджънс, Уини Харлоу.

Рики Мартин откри церемония вечерта с някои от шлагерите си, до момента в който гостите довършваха вечерята си, стартира търг в интерес на фондове за финансиране на проучвания против СПИН.

Наддаването стартира с обяд с Робърт де Ниро и в края му над 500 000 евро бяха събрани в поддръжка на проучванията на фондацията. Обядът ще се състои в един от заведенията за хранене на артиста в Ню Йорк. Изтъргуваният лот включва и картина, рисувана от бащата на холивудската звезда Робърт де Ниро старши, прочут нереален експресионист.

Друг посетител заплати 1,2 милиона евро за извънредна вечер с тенора Андреа Бочели и фамилията му. След като се яви и различен претендент, подготвен да заплати същата сума, фамилията на фамозния реализатор одобри да прекара една вечер и с него. Лотът бе показан от изненадващо осъществяване на сина на тенора Матео Бочели. Спечелилите търга ще се насладят на вечеря и частно музикално празненство за дванадесет души в едно от жилищата му - в Маями Бийч или на брега на Тоскана.

Гала вечерта включваше и годишното фешън шоу с куратор Карин Ройтфелд. След като моделите дефилираха сред масите на гостите, цялата сбирка от 40 тоалета бе продадена на търга за 800 000 евро.

Сред другите лотове бяха диамантени бижута, извънредни първокласни пътувания и истински творби на изкуството, измежду които и скулптурата на Джеф Кунс, която би трябвало да стигне на Луната дружно с незаместим токен, продадени за 2,1 милиона евро.

Агилера се качи последна на сцената в края на вечерята с шлагерите си " Dirrty'' и " Beautiful'', а гостите танцуваха на спонтанен дансинг сред масите.
Светското събитие съумя да набере 245 милиона щатски $ за научните проучвания на фондацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР