Робърт Адерхолд, американският конгресмен, който e съорганизатор на провелата се

...
Робърт Адерхолд, американският конгресмен, който e съорганизатор на провелата се
Коментари Харесай

Американски конгресмен пусна снимка с Гешев от форум във Вашингтон

Робърт Адерхолд, американският конгресмен, който e съорганизатор на провелата се в Конгреса на Съединени американски щати интернационална полемика, отдадена на съветската експанзия против Украйна и засилващата се роля на Китай в Европа, е разгласил фотография в профила си в Туитър, на която участва и обвинител №1 Иван Гешев.

„ Тази заран имах достойнството да приема водачи от всички балкански народи в Европа за конгрес за съветската експанзия и въздействието на Китай в Европа. Ние ще продължим да работим дружно с тези сътрудници, с цел да подсигуряваме свободата, тъй като свободата в никакъв случай не отстъпва на авторитаризма “, написа Адерхолд.

This morning I had the honor of hosting leaders from every Balkan nation in Europe for a forum on Russian aggression and the influence of China in Europe. We will continue to work alongside these partners to ensure freedom and liberty never cede to authoritarianism.
— Robert Aderholt (@Robert_Aderholt)

По-рано от прокуратурата оповестиха за присъединяване на основния прокурор във форума, извършен във Вашингтон. Иван Гешев е показал, че в последните години у нас се вижда известно оттегляне в противодействието на зловредното съветско въздействие.

В тази връзка основният прокурор се обърнал към членовете на американския конгрес и представителите на евроатлантическите страни от Балканите като ги призовал за взаимни дейности по гарантиране на сигурността в района.

„ За страдание с началото на съветската военна експанзия против Украйна и предвид на това, че България чисто географски се намира наоколо до зоната на спора, виждаме един засилен интензитет на зловредно въздействие. От значително значение за моята страна е да подобрим съдействието си, както на национално равнище, по този начин и сред съответните институции в партньорските страни “, декларирал оше Иван Гешев.

Българският основен прокурор е във Вашингтон за присъединяване в 71-та годишна Национална молитвена закуска, давана от американския президент Джо Байдън. Визитата на Гешев е частна и е по покана на двама някогашни членове на американския конгрес - Джим Слатъри и Зак Уомп, научи „ Епицентър “.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР