РНК-ваксините могат да се слагат дори ако човек е скрит

...
РНК-ваксините могат да се слагат дори ако човек е скрит
Коментари Харесай

Проф. Илко Гетов: РНК-ваксините могат да се слагат дори ако човек е скрит носител на вируса

РНК-ваксините могат да се поставят даже в случай че човек е прикрит притежател на вируса. Това разгласи пред Българска национална телевизия проф. Илко Гетов, който е представителят на България в комисията за лекарствени артикули " ЕМА ", одобрили. Според него се оказва, че имунизацията даже стопира развиването на болестта.
" Имаше доста моменти, които ние уточнявахме в хода на нещата, в това число, да вземем за пример, какъв брой минути би трябвало да бъде наблюдението на пациента в звеното където се прави имунизацията откакто тя е направена физически. Някои сътрудници желаеха това да бъде два часа, други желаеха да няма такова наблюдаване. И в последна сметка ние приехме решението най-малко 15 минути след фактическото имунизиране и приложението на имунизацията, пациентът да остане под наблюдаване в звеното за предотвратяването на появяването на така наречен бързи алергични реакции ", сподели професорът.
 Законопроект във Франция обвързва свободата на придвижване с имунизациите Законопроект във Франция обвързва свободата на придвижване с имунизациите
Законопроект, предусещащ да се обвърже напредването или упражняването на някаква активност с представянето на тест за ковид или с...
На въпрос има ли някакви рекомендации за хората, които са предразположени към алергии, той отговори: " Това, което мога да кажа, е, че РНК-ваксините са нов клас ваксини. Изобщо мога също по този начин да кажа, че ще се употребяват и за произвеждане на други лекарствени артикули и това, което е записано в продуктовата информация, че пациентите, които са с алергия към храна, медикаменти и някакви други екзогенни фактори или примерно са имали най-малко един алергичен епизод в своя живот, би трябвало да се въздържат от имунизиране ", съобщи проф. Гетов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР