Ризата е основно облекло, лесно се комбинира с различни стилове

...
Ризата е основно облекло, лесно се комбинира с различни стилове
Коментари Харесай

13 идеи за жени над 55 години с евтина риза, за да изглеждате млади и стилни

Ризата е главно облекло, елементарно се комбинира с разнообразни стилове панталони и поли. Ризите се вписват идеално в облиците на зряла жена, също така тя не излиза от мода. Ето за какво можете умерено да купувате ризи в типичен жанр.

Най-универсалното решение е елементарна риза. Тя може да бъде бяла или цветна, макар че първото, несъмнено, е по-универсално. Можете да употребявате и ризи с щампи. Но изборът на плат би трябвало да се подходи по-критично, по-добре е да закупите модели от естествени материали.

Какво да носите с риза? Има доста варианти за съчетание, ето няколко образеца

Проста, само че безусловно печеливша алтернатива е комплект от риза и панталон. За да не се нарушават пропорциите, ризата може да се прибере в колана и в допълнение да се подчертае талията с колан. Можете да носите обувки на ток и маратонки с тази визия.  Ансамбъл, състоящ се от панталон и риза, може да бъде допълнен със сако, жилетка или жилетка. Пример за такова изображение: сиво-кафяви съкратени панталони със стрелки се носят в комплект с бяла риза и жълта плетена жилетка. Боти до глезена допълват визията.

 Можете да носите риза и свободна, тази алтернатива е по-подходяща за високи дами. Все още е по-добре да се концентрирайте върху талията, в случай че не е висока. Използване на колан или отчасти прибиране на риза в колана. Ако ризата е елементарна, тогава изображението може да бъде допълнено с шал, в чието оцветяване се повтаря цветът на панталона.

 Комплект от панталон и необятна риза може да бъде допълнен с още нещо за многослоен тип. Например, в случай че изберете бяла риза за черни кожени панталони и облечете върху нея късо ватирано яке, получавате съвременен отбор.  Можете също да носите риза с панталон по този метод – като завържете предните етажи на равнището на талията с възел. Този метод на носене наподобява изключително съразмерен, в случай че се изберат необятни панталони, да вземем за пример банани или карго.  Жените с наднормено тегло би трябвало да носят риза с необятни панталони. Ако фигурата разрешава, тогава е по-добре да пъхнете ризата в колана. Ако има издаден стомах, тогава се предлага да напълните ризата отчасти, тъй че вторият етаж да покрива корема.  Друг типичен и затова печеливш вид е композиция от риза и права пола или пола-молив. Такова изображение може да бъде строго, делово или леко умерено. В последния случай си коства да запретнете или приберете ръкавите.  Голямата риза наподобява ужасно с тясна пола. Когато създавате подобен комплект, е наложително да наблегнете талията, това е единственият метод да запазите пропорциите на фигурата.  Изглежда ужасно класическа риза с необикновена пола. Например с подобен модел деним – с аромат и кормила. Когато създавате такова изображение, ризата би трябвало да бъде прибрана в колана на полата.  Ризата е подобаваща за основаване на многопластов отбор с трикотажен костюм. В образеца костюмът е светлосив с права миди пола и пуловер. Под джъмпера си коства да облечете риза и е значимо да се уверите, че подовете на ризата са малко по-дълги от джъмпера. С този отбор могат да се носят маратонки.  Бяла или просто елементарна риза с щампована пола върви добре. Например, с подобен ослепителен модел с флорален модел. Ансамбълът е допълнен от ярка чанта.  Друга ефектна композиция е риза и лека макси пола. Талията в подобен отбор би трябвало да бъде подчертана. За да извършите това, ризата би трябвало да се разграничава по цвят от полата, контрастиращите комбинации наподобяват най-добре. Или можете в допълнение да употребявате колан.  Под ризата можете да носите водолазка. В образеца кафява разкроена пола се носи с черна водолазка и риза с щампи, носена върху водолазката. И двата горни детайла са прибрани в колана на полата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР