РИЯК, Ливан (АП) — Британският висш дипломат каза в четвъртък,

...
РИЯК, Ливан (АП) — Британският висш дипломат каза в четвъртък,
Коментари Харесай

Топ дипломат на Обединеното кралство казва, че Великобритания може да признае палестинска държава преди мирно споразумение с Израел

РИЯК, Ливан (АП) — Британският върховен посланик сподели в четвъртък, че страната му може публично да признае палестинска страна след преустановяване на огъня в Газа без да чака резултата от това, което може да бъде траяло години договаряния сред Израел и палестинците за решение за две страни.

Външният министър Дейвид Камерън, говорейки пред Асошиейтед прес по време на посещаване в четвъртък в Ливан, възнамеряваше намаляване на районното напрежение, сподели, че признаването не може да пристигна, до момента в който Хамас остава в Газа, само че че може да се случи, до момента в който израелските договаряния с палестинските водачи не престават.

UK. признаването на самостоятелна страна Палестина, в това число в Организация на обединените нации, „ не може да пристигна при започване на процеса, само че не би трябвало да е самият завършек на процеса “, сподели Камерън, някогашен английски министър-председател.

„ Може да е нещо, което обмисляме, защото този развой, до момента в който този прогрес към решение става все по-реален “, сподели Камерън. „ Това, което би трябвало да създадем, е да д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР