Ривър Плейт кацна в Мадрид, Бока проведе първа тренировка в

...
Ривър Плейт кацна в Мадрид, Бока проведе първа тренировка в
Коментари Харесай

Ривър Плейт кацна в Мадрид, Бока проведе първа тренировка в града

Ривър Плейт кацна в Мадрид, Бока организира първа подготовка в града
Отборите на Ривър Плейт и Бока Хуниорс към този момент са в Мадрид, където в неделя ще се организира реванша от финала на Копа Либертадорес сред двата отбора. До невижданото решение мачът за купата от най-престижния клубен шампионат в Южна Америка да се организира в Европа се стигна след ексцесиите на почитатели на Ривър в Буенос Айрес преди реванша на "Ел Монументал", при които пострадаха няколко играчи на Бока.

Първоначално управлението на Ривър Плейт отхвърли да одобри решението на КОНМБЕОЛ дуела да се организира в испанската столица, защото по този начин на процедура губи семейството си преимущество, откакто първата намира се игра на "Ла Бомбонера", единствено с наличието на почитатели на Бока, и приключи при тъждество 2:2. В последна сметка босовете на клуба склониха да играят на "Сантяго Бернабеу" и през днешния ден тимът дойде с чартър в Испания. Тимът на Бока Хуниорс дойде в града още вчета и през днешния ден организира подготовка въз основата на националния тим на Испания в Лас Росас в северозападната част на Мадрид.

Междувременно легендата на Бока Хуан Роман Рикелме се причисли към хората, които подлагат на критика решението на КОНМЕБОЛ да реалокира финала отвън Южна Америка. "Просто няма да бъде същото. Колкото и да желая Бока да завоюва, финалът би трябвало да се играе в нашата страна. Сега просто е гледаме най-скъпата контролна среща в историята", разяснява някогашният национал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР