Ривалдо смята, че Филипе Коутиньо ще пасне на Барселона и

...
Ривалдо смята, че Филипе Коутиньо ще пасне на Барселона и
Коментари Харесай

Ривалдо: Коутиньо ще пасне на Барса и ще триумфира

Ривалдо счита, че Филипе Коутиньо ще пасне на Барселона и ще победи.

„ Коутиньо е доста добър футболист и сигурно, в случай че подпише с Барселона, ще успее елементарно да се наложи там. Мисля, че има характерностите, които са нужни един футболист да успее в Барселона “, показа Ривалдо.

„ Стилът на игра на Барселона ще му пасне добре. Феновете ще му дадат нужното време да се приспособява. Мисля, че той ще победи в Барселона “, добави легендата на каталунците.

„ Барселона бе остро подложен на критика, че заплати 40 милиона евро за Паулиньо. Феновете и анализаторите се чудеха по какъв начин тимът ще възвърне парите, които влага в привличането на 29-годишния футболист. Винаги съм казвал, че Паулиньо си прави доста добре работата в средата на терена. Реалността е таква, че той постоянно е играл добре във всички тимове, в които е бил, а и с националния тим. Той умее да вкарва голове, да се ориентира отлично на терена. Той е футболист, който идва от задно поле и отбелязва гол. Много оказва помощ на тима “, продължи бразилецът.

„ Марлон е добър и млад футболист. Има огромно бъдеще пред него и съм сигурен, че ще победи в Барселона. За да играеш в центъра на отбраната в подобен тим, се нуждаеш от избрани качества. Обикновено един бранител изритва топката напред, само че в Барселона това не е по този начин. В Барселона би трябвало да можеш да задържаш топката, да подаваш, да я обработваш, да реагираш бързо. В Барселона критериите за един бранител са разнообразни. Той би трябвало и да може да нападна добре. В Барселона един вратар би трябвало наложително да може да играе с крайници, а какво остава за централен бранител. “

„ Не мога да приказвам доста за Артур, тъй като не е футболист, който познавам в такава дълбочина. Знам, че е добър футболист с доста качества, само че не знам дали е футболист за равнището на Барселона “, сподели още Ривалдо.

Коутиньо към този момент си избрал номер в Барселона

Мръсни номерца от Коутиньо форсирали прехвърлянето му

Коутиньо не желае да играе повече за Ливърпул
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР