Ривалдо към Дембеле: Спри да закъсняваш и докажи стойността сиОсман

...
Ривалдо към Дембеле: Спри да закъсняваш и докажи стойността сиОсман
Коментари Харесай

Ривалдо към Дембеле: Спри да закъсняваш и докажи стойността си

Ривалдо към Дембеле: Спри да закъсняваш и докажи цената си
Осман Дембеле би трябвало да усъвършенства своето отношение и да се концентрира върху професионализма даже в случай че желае да напусне Барселона, твърди легендата на каталунците Ривалдо. Дембеле дойде на "Камп Ноу" с концепцията да замести Неймар, само че през първата си година страдаше постоянно от травми, а през актуалната е подложен на критика поради държанието си, което включва постоянно закъсняване за тренировки. Медиите в последно време свързват 21-годишния състезател с трансфер още през януари, само че Ернесто Валверде към момента не е изгубил доверието си в него.

"Ситуацията с Осман е притеснителна, тъй като той сподели, че може да играе доста добре, да бележи голове и да бъде значима част от отбора. Той само би трябвало да покаже, че е експерт от висока класа, а не непрекъснато да закъснява за тренировки", съобщи Ривалдо пред Betfair. "Ако той желае да напусне, би трябвало първо да потвърди цената си като играе добре и престане да закъснява. Защото по този метод той наранява повече себе си, в сравнение с клуба", счита бразилецът. Според медиите Осман Дембеле е просрочен с два часа за неделната подготовка на Барселона и това не е първото му нарушение.

Ривалдо даде мнението си и за мача на Барса против Тотнъм от Шампионската лига довечера. Според него измененията, които Валверде се чака да направи с оглед класирането могат да изиграят неприятна смешка на каталунците: "Тотнъм ще имат по-голям късмет за победа, защото Барса ще направи промени в състава. Най-вече в отбрана, тъй като "шпорите" имат страхотна офанзива и е разумно играчите, които получават по-малко минути да позволен повече благоприятни условия за гол", счита международният първенец с Бразилия през 2002 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР