Ритуалите са част от живота ни. Правим ги, когато празнуваме

...
Ритуалите са част от живота ни. Правим ги, когато празнуваме
Коментари Харесай

3 любовни ритуала за повече страст във връзката

Ритуалите са част от живота ни. Правим ги, когато честваме нещо или когато се надяваме на шанс и благополучие. Празниците са тип ритуали, с които честваме раждането си, любовта си, означаваме значими събития в живота си. Много хора не обичат да честват празници, свързани с любовта, тъй като считат, че тя би трябвало да се чества всеки ден и не се нуждае от специфичен ден, в който да я означаваме, написа уеб сайтът az-jenata.bg.

Има нещо правилно в това разбиране. За да бъде жива любовта и с цел да се поддържа пристрастеността, ритуалите са значими. Двойките, които съумяват да запазят пристрастеността, близостта и любовта между тях имат своите ритуали всеки ден. Те им оказват помощ да покажат уговорката си един към различен, както и да заздравят връзките си всеки ден.

Кои са трите ритуала, които да вършиме всеки ден за повече благополучие и непосредственост във връзката?

1. Гушкайте се в леглото всеки ден преди да станете.

Сутринта е забързан миг от деня, в който постоянно нямаме време за нищо. Бързаме да се приготвим за работа, пием кафето си на крайник, а постоянно нямаме време даже за закуска. Ето за какво сутрините са изпълнени със стрес. Ако допуснете стресът да вземе превес в всекидневието ви още от сутринта, това неизбежно ще се отрази на връзката и връзките ви. Затова отделяйте по няколко минути заран, в които просто да се гушкате и да увеличите близостта посред ви. Вярвате или не, този дребен обред оказва помощ за възстановяване на чувството за благополучие във връзката.

2. Отделяйте време през работния ден, с цел да изпратите известие или да се обадите на колегата си .

Откъсвайте си малко време, с цел да се подсетите един за различен. Не чакайте вечерта, когато ще се приберете изтощени и няма да ви се приказва или да ви се прави нищо. Ще желаете просто да се отпуснете на дивана и да се излежавате. Физическото и прочувственото безсилие от напрегнатите работни дни и забързаното всекидневие се отразяват на връзката. Затова използвайте миг, в който към момента не сте достигнали точката на изтощеност и се чуйте с обичания човек. Разменете си няколко любовни фрази. Това е задоволително, с цел да се почувствате част от едно цяло.

3. Провеждайте къс диалог за възприятията си всяка вечер или колкото се може по-често.

Откровените диалози са доста значими за близостта и чувството за принадлежност във връзката. Ако говорите намерено за възприятията си, връзката ви ще се усъвършенства. Говорейки за позитивните и негативните усеща, които се надигат у вас и които се провокират в дадени обстановки способства за изглаждането на проблемите и за увеличение на привързаността във връзката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР