Ритуал със сол за дома Благодарение на солта можете да

...
Ритуал със сол за дома Благодарение на солта можете да
Коментари Харесай

Пречистване на дома със сол

Ритуал със сол за дома

Благодарение на солта можете да се отървете от цялата отрицателна сила, изпратена към вас, и от всички неприятни неща, казани за вас. Ако хвърлите сол през прозореца, можете да блокирате неприятната сила. Това, обаче, би трябвало да се прави в миг, когато луната понижава. Всеки може да направи това.

Необходима ви е елементарна сол, с която да извършите процедурата. Направете я, когато почувствате, че в живота ви има прекалено много неприятности, които не би трябвало да се появяват т.е. смятате, че някой ви е навредил.

Вземете щипка сол с лявата си ръка. След това хвърлете през всеки прозорец, даже през балкона.

Когато го вършиме, кажете следните думи три пъти:

“Изхвърлям с ръка неприятностите далеко, кой каквото ми е поискал, да се върне при него. Каквото при мен е пристигнало, да се върне назад. И това е по този начин! ”

Дори, в случай че към този момент сте изхвърлили солта, отново можете да повторите тези думи три пъти.

Тази процедура оказва помощ да се отървете от всякакво зло, всякаква злоба.

Вижте още: Мързелива диета

След като извършите това, ще забележите по какъв начин животът ви се трансформира към по-добро. Ще забележите, че всичко се усъвършенства: връзката с обичания човек, работата, появяват се пари. А също по този начин ще се чувствате добре и умерено.

Солта е проводник, който оказва помощ за унищожаване на всички негативи от живота. Опитайте този обред със сол и ще разберете, че усилието ви не е било на вятъра!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР