Ритъмът ни на живот се променя с възрастта, а това

...
Ритъмът ни на живот се променя с възрастта, а това
Коментари Харесай

Вижте кое е идеалното време за секс според вашата възраст

Ритъмът ни на живот се трансформира с възрастта, а това оказва въздействие и на желанията ни. Включително на секса. Учените са потвърдили, че най-хубавото време за извършения е рано заран, в случай че сме на 20 или 30, на обяд - в случай че сме на 40 или 50, и в ранния следобяд - в случай че сме на възраст над 50 години. А по кое време е най-хубавото време от деня за правене на обич? Средата на деня е идеалното време за правене на обич от хора, които не са на възраст над 30 години. Двойките на възраст от 30 до 40 години би трябвало да се концентрират върху утринните удоволствия, до момента в който по-възрастните двойки би трябвало да наблегнат на вечерните удоволствия, споделя доктор Пол Кели, клиничен откривател от университета в Оксфорд. Той е пресметнал идеалното време по часове за правене на обич от представителите на другите генерации.
Ако сте сред 20 и 30 години , 15,00 ч. е пикът на половата сила за хората на тази възраст.
Ако сте сред 30 и 40 години , ранният час - 08,20 ч. е най-добрър. „ В тази възраст към този момент сме привикнали да се разсънваме по-рано и игрите в леглото няма да са немислимо нещо. Д-р Кели споделя, че 8,20 ч. е идеалното време за пробуждане на пристрастеностите, тъй като слънчевата светлина усилва тестостерона както при мъжете, по този начин и при дамите.
Ако сте сред 40 и 50 години , идеалният час е 22,20 ч. За тези в „ най-хубавите години “ е идеално да вършат секс преди лягане. Колкото по-възрастни стават хората, толкоз по-рано си лягат и доктор Кели им предлага малко пристрастеност преди да се унесат в „ правоверен сън “.
Ако сте сред 50 и 60 години , освобедете си вечерта. 22,00 часа е идеално време за замяна на нежности, в случай че сте навлезли в „ късното лято на живота “. Д-р Кели предизвестява, че членовете на тази възрастова група би трябвало да заобикалят утринния секс, защото това може да докара до неочакван скок на кръвното налягане и да аргументи инфаркт.
Ако сте над 60 години , най-хубавото време за секс е централната емисия вести или в 20,00 ч. Как да го подлудиш с целувките си: 10 изпитани техники за разтърсващо целуване. По време на оргазъм се освобождава окситоцин, прочут още като хормона на събуждането. Тъй като възрастните хора обичат да си лягат по-рано, доктор Кели предлага да се насладят на своята фамилиарност четири часа преди среднощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР