Ритаха го в главата, искаха да го довършат! Отиде да

...
Ритаха го в главата, искаха да го довършат! Отиде да
Коментари Харесай

Циганска интеграция по български

Ритаха го в главата, желаеха да го довършат! Отиде да вади кръста за Богоявление! Циганите станаха доста нагли! Не може някаква циганска организация да ми постанова цензура! Попитайте водача си по кое време обикаляше ромските махали с Цветелин Кънчев! Всичко може да се реши на една хубава софра с една хубава ракия! " Ачев мамати мангал замърсен по какъв начин можеда пишеш такива нелепости помиар нештастен с твоето дете дасе случи дате видя тогава борсук трагичен ".
Всички тези думи и мемоари за изречени думи и неща обобщават къде е ромската интеграция в България и до каква степен ще я докара. Те са изречени от околните на пребития разузнавач-парашутист от 68-ма бригада " Специални сили " ефрейтор Валентин Димов, от вицепремиера Красимир Каракачанов, от някогашния народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, наказан единствено с санкция за безчинство против служители на реда, на водача на " Евророма " Цветелин Кънчев, лежал 6 години в пандиза за рекет и побои. И мнение на господин Georgi Stratiev по мой адрес поради материала ми " Двама хлапаци пребиват командос - анекдот е, нали? "
Ако към момента ви се ще да мислите, а не просто да действате на правилото " помиар " и " kleta majka balgariq ", тогава всички тези думи, думи, думи може би ви карат да си задавате редица въпроси. Например - каква е повода две човешки същества да желаят " да довършат " друго човешко създание и то по този начин, че и татко им да не може да ги укроти? Дали повода е единствено една? Дали са възприели повода като офанзива против себе си, тъй като по този начин са свикнати? Защо не са възприели повода като нещо, поради което да се засрамят, а не да убиват?
Дали когато отиваш да вадиш кръста на Богоявление, наложително преди този момент се " сгряваш " с алкохол? Сгрял ли си се този път? Нашепнал ли ти е алкохолът да ги научиш мръсните мангали да не вършат по този начин? Или ти е писнало всеки да си прави каквото си желае и си решил този път да не мълчиш, да се възмутиш - не тъй като си пил, а тъй като е редно някой все в миналото да се възмути?
Защо ромите станаха доста нагли - аз, като вицепремиер какво направих (а не какво говорих), че да не са? Лъжа ли, че вицепремиерът е ходил по ромските махали или не споделям по кои, тъй като гарван гарвану око до дъно не вади, идат избори? И по какъв начин всичко се оправя с ракия на масата, а не със закона в съда?
Ако някой си мисли, че е допустимо човек, който се репчи където види микрофон в жанр " циганска организация не може да ми постанова цензура " да работи и да поведе развой на същинска интеграция, а не само да е кадърен за представител на " Бухенвалд ", дано намерения отново - стига още да може. Нека види долното видео, в самия му край - и да чуе тона, с който биват изречени думите: " Ако желаете, можете да ги поканите у дома ". Нали поради това плащаме налози и такива като господина с очилата трябват да вършат по този начин, че да не си ги вземаме ние у дома, а да имат те законни къщи, да учат, да работят и на собствен ред да заплащат налози? Тези думи са отговорът на въпрос за какво 250 души се приравняват на 2-ма с мярката " мигновено побутване на къщи " измежду най-лютата зима. Това е отговорът на въпроса какъв брой тъкмо си правят работата държавните ни служители. Това е отговорът на въпроса за какво даже Народното събрание, доминирано от депутатите на сегашните ръководещи, не одобри последния към този момент мониторингов отчет за ромската интеграция, поета и сякаш вършена от... сегашните ръководещи. Това е отговорът за какво даже " помиар " към този момент не за смях - за рев е, че не можем дори да се напсуваме с верен правопис. Това е отговорът - тъй като допуснахме страната, която сякаш сме ние, да ни споделя какво да вършим, вместо ние да ѝ споделяме какво би трябвало да направи. И отговорът е, че 240 на степен " Дондуков 1 " и " Дондуков 2 " трябваше от дълго време да са приравнени с историята, с цел да не приравняваме още веднъж и още веднъж 250 на 2!

Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР