Рита Ора е свикнала да бъде център на внимание, но

...
Рита Ора е свикнала да бъде център на внимание, но
Коментари Харесай

Наруши ли Рита Ора правилата заради рождения си ден

Рита Ора е привикнала да бъде център на внимание, само че освен с песните си, които доста постоянно се трансформират в шлагери. Тя умее и доста добре да предизвика - със секси фотоси, несъмнено.
 Рита Ора, изолацията и какви проблеми основава на съседите си
Ужасен комшия ли е Рита Ора

Съседка за... несгоди

Но умее и да се забърква в кавги. Преди няколко месеца се понесоха клюки, че е извънредно неприятен комшия. На 26 ноември Рита Ора навърши 30 години и надали си е представяла, че ще посрещне тази годишнина в изискванията на пандемия.

Според Daily Mail, желанието на изпълнителката за празнуване се е оказало по-силно от противоепидемичните ограничения, които са взети във Англия, а и освен.

Обвиненията против Рита Ора са, че е събрала 30 от най-близките си другари в ресторант в Лондон, с цел да отпразнува рождения си ден. Според The Sun пък, на папарашки фотоси се вижда по какъв начин отвън заведението Рита и гостите ѝ, измежду които е била и Кара Делевин, са носили маски.

На някои от фотосите се вижда даже по какъв начин двама полицейски чиновници се пробват да схванат дали в действителност в ресторанта се организира мероприятие, което е в прорез с към момента настоящите ограничения.
 Рита Ора и новата порция горещи фотоси по бански
Рита Ора и секси фотосите по бански

Бяхме зажаднели

Към момента не е ясно дали Рита Ора в действителност е нарушила разпоредбите и в случай че да, какви ще бъдат следствията за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР