Рита Ора е известна с необичайния си стил на обличане,

...
Рита Ора е известна с необичайния си стил на обличане,
Коментари Харесай

Рита Ора по хавлия на наградите на MTV

Рита Ора е известна с необичайния си жанр на обличане, който от време на време е толкоз екстравагантен, че буди неразбиране у близките.

Красавицата съумява да изуми стилните критици с съвсем всяка своя изява, само че появяването ѝ на тазгодишните европейски музикални награди на MTV, като че ли надмина всеки тоалет, който бе избирала да се появи до в този момент. Тя мина по аления килим облечена в хавлия за баня и с хавлиена забрадка на главата.



26-годишната певица накара някои от присъстващите да издигнат веждите в неразбиране, само че пък съумя да притегли погледите, до момента в който крачеше по аления килим и всеки можеше да зърне бельото ѝ.



Красавицата сподели, че не се срами да се появи разголена и с изключение на дългите ѝ крайници, от които бе скрита напълно дребна част, тя сподели и още плът, смъквайки хавлията си на някои по-интимни места.

 Рита Ора може и да е нямала време да се облече с гиздава рокля за премиите на MTV, само че пък бе съумяла да постави диамантените си бижута, които красяха шията и ушите ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР