Рисковете, породени от здравните добавки, трябва да бъдат изяснени, след

...
Рисковете, породени от здравните добавки, трябва да бъдат изяснени, след
Коментари Харесай

Предупреждение за добавка на витамин D, издадено за здравословни таблетки, след като мъж от Обединеното кралство почина от „свръхдоза“

Рисковете, подбудени от здравните добавки, би трябвало да бъдат изяснени, откакто мъж умря от несъразмерен банкет на витамин D, сподели следовател.

Дейвид Митченър, 89, умря от прекалено струпване на калций в тялото, откакто е приемал добавки с витамин D в продължение на повече от девет месеца.

Официален отчет за попречване на бъдещи смъртни случаи споделя, че равнищата на витамин в тялото на пенсиониран предприемач от Окстед, Съри, бяха на най-високото равнище, което можеше да бъде намерено от лаборатория на NHS.

Здравната работа поучава всички хора в Обединеното кралство на възраст над четири години да „ обмислят “ дневните дози от Витамин D - само че предизвестява, че добавките могат евентуално да бъдат смъртоносни, когато се одобряват над целесъобразните количества.

Докладът за гибелта на господин Мичънър от помощник-следователя от Съри Джонатан Стивънс разказва в детайли по какъв начин пенсионерът е бил признат в болница в Източен Съри с хиперкалциемия (високи равнища на калций), само че въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР