Рисков капиталист, който точно предсказа дъното на пазара на криптовалути

...
Рисков капиталист, който точно предсказа дъното на пазара на криптовалути
Коментари Харесай

Solana изглежда готова да надмине Етериум – кога и какво да следим

Рисков капиталист, който тъкмо предсказа дъното на пазара на криптовалути през 2022 година, допуска, че един от съперниците на Етериум е в добра позиция да надмине водещата платформа за смарт контракти.

Крис Бърниске, създател на Placeholder Capital, показа прозренията си със своите почитатели в обществената медийна платформа X (Twitter). Той счита, че Solana ( SOL ) демонстрира мощен капацитет да надмине Етериум като водеща различна криптовалута по време на идната фаза на разширение на риска на крипто пазарите.

Анализирайки двойката SOL/ETH, Бърниске акцентира, че Solana към този момент е възстановила равнището от 0.01 ETH и евентуално може да доближи 0.02 ETH при идващия забележителен пазарен напредък.

Важно е да се означи, че гледната точка на Бърниске не е предопределена за рецензия към Етериум. Той изрази бичи настроения по едно и също време към Етериум и Solana, като акцентира, че е допустимо да се поддържат и държат и двата актива и мрежи.  

Той ги преглежда като имащи разнообразни опасности и визии, само че в последна сметка допринасящи позитивно за екосистемата на криптовалутите, сходно на метода му към Биткойн и Етериум .

Бърниске счита, че Solana демонстрира признаци на възобновление заради няколко фактора, в това число по-ниски такси за транзакции, усъвършенствана функционалност, по-висока пропускателна дарба и липса на несъразмерен хайп.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР