Рискът от ядрен сблъсък е много висок - това каза

...
Рискът от ядрен сблъсък е много висок - това каза
Коментари Харесай

Байдън: Рискът от ядрен сблъсък е много висок

Рискът от нуклеарен конфликт е доста висок - това сподели американският президент Джо Байдън. Той съпостави сегашната обстановка с Карибската рецесия от 1962 година. Според Байдън Путин " не се е шегувал " когато е говорел за потребление на тактическо нуклеарно оръжие. А по-рано Байдън издаде декрет, с който помилва упрекнатите за владеене на марихуана на федерално равнище.
Прочетете още
Мярката ще засегне относително дребен брой хора, тъй като множеството сходни присъди са щатско равнище, разясняват анализатори. И прибавят, че с този ход Байдън отчасти извършва свое предизборно заричане.

По време на конкуренцията за Белия дом, той разгласи, че ще декриминализира напълно за владеене на канабис. Байдън съобщи, че е изискал от федералните служби да стартират процедура за преразглеждане на метода, по който марихуаната е класифицирана във федералното законодателство.

Понастоящем тя е в една и съща група с хероина и в по-висока група от метамфетамините. А политолози припомнят, че през ноември в Съединени американски щати ще има междинни избори и това е опит на Байдън, който е демократ, да укрепи позициите на съпартийците си, които ще се борят да запазят контрола върху Камарата на представителите и Сената.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР