Рискът от връщане на Бойко Борисов в управлението на страната

...
Рискът от връщане на Бойко Борисов в управлението на страната
Коментари Харесай

Петков: Рискът от връщане на Бойко Борисов в управлението е причина за отказа за Шенген

" Рискът от връщане на Бойко Борисов в ръководството на страната е причина за отхвърли да ни одобряват в Шенген ", съобщи някогашният министър председател Кирил Петков по отношение на отхвърли на Австрия и Нидерландия за допускане на страната ни в Шенгенското пространство.

" Аз персонално съм имал диалог с водачи на някои от страните, които сега са срещу нашето влизане, които ясно са споделили, че същинският проблем е, че те нямат доверие на господин Борисов и рискът да се върне ръководство под негов надзор е една от аргументите, за които те сега споделят " не ". Тях ги е боязън, в случай че инцидентно се върнат същите ръководещи, дали могат да имат доверие на своите граници да ги оставят в ръцете на същите тези, които са ги лъгали 12 години ", е мнението на съпредседателя на " Продължаваме Промяната ".

" Много по-важно е да изслушваме министър Шишков във връзка къде са парите от Автомагистрала " Хемус ", в сравнение с да се занимаваме с цирковете, проведени от партия ГЕРБ по отношение на чуването на " Джемкорп ", сподели още Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР