Рискът от преврат от страна на Федералната служба за сигурност

...
Рискът от преврат от страна на Федералната служба за сигурност
Коментари Харесай

От ФСБ са вдигнали мерника на Путин?


Рискът от прелом от страна на Федералната работа за сигурност (ФСБ) против президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се усилва с всяка седмица, през която войната в Украйна не завършва, съобщи анонимен източник от съветските разследващи служби.

Източникът е споделил пред Владимир Осечкин, който е в листата с най-издирваните лица в Русия поради разкритията си за насилието по съветските затвори, че " безпорядък и неодобрение " са завзели постройката на ул. " Лубянка " (там е ситуирана централата на ФСБ, бел.ред.) след несполучливата инвазия в Украйна.

Според Осечкин, представен от в. " Таймс ", недоволството измежду висшите представители на съветските секрети служби е станало даже още по-осезаемо, когато неотдавна Путин обвинил точно тях за проваления проект за свалянето на държавното управление в Киев.

Това е повода, твърди Осечкин, по коридорите на Кремъл все по-усилено да се приказва зад тила на Путин, и нищо, което да е в негова изгода.

Припомняме, че неотдавна Анатолий Чубайс, един от хората от най-близкото обграждане на съветския президент, подаде оставка и е напуснал страната поради противоречие с водената в Украйна война. Така Чубайс се трансформира в най-високопоставения чиновник, подал оставка поради военните дейности, водени от Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР