Рискът е част от насладата във футболните прогнози. Удоволствието да

...
Рискът е част от насладата във футболните прогнози. Удоволствието да
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

Рискът е част от насладата във футболните прогнози . Удоволствието да " отгатнеш " даден мач, който завършва при неочакван резултат, е огромно, а ето и 3-те оферти на нашите типстъри за мачовете в събота:
14:30 часа: Бърнли против Тотнъм (от The Dalai Lama)

Отборът на Бърнли среща Тотнъм в следващ мач от 27-ия кръг на Висшата лига. Домакините са в серия от три победи и едно тъждество на „ Търф Муур”, до момента в който Тотнъм продължава да се бори без съществени футболисти, като Хари Кейн и Деле Али на няколко фронта. Фактът, че „ шпорите” мъчно ще запишат положителни резултати във всички съревнования, в които вземат участие, е мъчно реализира, то тук предвиждаме триумф за Бърнли.
Рискова прогноза: Победа за Бърнли 6,00 коефициент.

15:00 часа: Черно море - Лудогорец (от The Gambling Guy)

Ето че пристигна моментът, в който родната Първа лига да влезе в нашите прогнози, а повода за това е извънредно любопитният дуел във Варна, който опълчва чудесно представящия се Черно море и позакъсалия го първенец Лудогорец. Възпитаниците на Антони Здравков имат съществени проблеми през сезона, като записаха две равенства в шампионата, а по време на подготовката нито един от мачовете не беше извоюван. Играта на Лудогорец не е добра и гостуването във Варна идва в миг, в който възпитаниците на Илиан Илиев се показват добре. Въпреки че позволиха безразсъден поврат против Славия през седмицата, тимът завоюва с 2:0 против ЦСКА вкъщи, а точно домакинският фактор и слабата форма на Лудогорец ме навеждат на мисълта, че можем да станем очевидци на сериозна изненада.
Рискова прогноза: Черно море да не загуби мача - 1Х (коефициент 2.68)
17:15 часа: Севиля - Барселона (от Mr Corner)

Двата испански гранда още веднъж се изправят един против различен, откакто през предишния месец си размениха по една победа за Купата на Краля. Севиля сподели, че може да е конкурентоспособен на тимовете на Барса и Реал, а в този момент още веднъж ще търси победа против каталунците, които водят безапелационно класирането в Ла Лига. За всеки е ясно, че Барселона може да си разреши да не играе на лимита на силите си в Испания, до момента в който за домакините всеки мач от тук до края на сезона е от изключителна значимост, в случай че желаят да останат в топ 4. Все отново " блаугранас " надали ще позволен проваляне в този мач, по тази причина най-логичното в тази ситуация е да потърсим делба на точките, изключително на този изкушаващ коефициент.
Рискова прогноза : Равенство - 3,80 коефициент
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР