Рискът да превърнем партията в десница от Али Експрес, която

...
Рискът да превърнем партията в десница от Али Експрес, която
Коментари Харесай

Иван Таков: БСП не трябва да се коалира с никой в следващия парламент

Рискът да превърнем партията в " десница от Али Експрес ", която да брокерства към властта и това да я убие, е голям, предизвести ръководителят на Българска социалистическа партия - София

Българската социалистическа партия не би трябвало да се коалира с никой в идващия парламент. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков, откакто българските жители направиха своя избор през вчерашния ден и отредиха в Народното събрание да попаднат общо 6 партии. Според водача на столичните социалисти, рискът Българска социалистическа партия да бъде превърната в " десница от Али Експрес ", която да брокерства към властта и това да я убие, е голям. Иван Таков означи, че в новия парламент влизат единствено десни партии, с които Българска социалистическа партия няма по какъв начин да откри допирни точки, оповестиха от локалната конструкция на социалистите в София.

" Ние не сме брокери към властта. Българска социалистическа партия би трябвало да остане в съпротива в този парламент и да не влиза в никакви колаборации, безапелационен е Иван Таков. - Ако желаеме да сме същинска лява партия, в този парламент не можем с никоя от показаните обединения да участваме във властта. В Народното събрание десните имат задоволително посланичество да сформират държавно управление, в случай че желаят ".

Председателят на Българска социалистическа партия - София съобщи, че не е сюрпризиран от резултата на партията на тези избори. " Още при започване на акцията споделих, че не чакам фантастични резултати, разяснява той. - Българска социалистическа партия би трябвало ясно да съобщи кои обществени групи в обществото съставлява и да стартира да го прави. Защото резултатите от през вчерашния ден демонстрират, че сега това не се случва. За следващ път в Народното събрание са показани всички вероятни десници. Всяко крило на капиталистическата класа го има там. Едрият бизнес, огромните пари са вътре в Народното събрание. А необятните национални маси не са показани. Това е изменничество към левия гласоподавател, към нашите гласоподаватели. Предателство е и към полезностите и идеите на лявото ".

Иван Таков добави също, че в България жителите се интересуват главно от това да имат по-високи приходи, с цел да живеят по-добре. Важно им е богатствата в страната да бъдат разпределяни по този начин, че да имат еднакъв достъп до тях. " Хората имат потребност от различен вид страна, от смяна на система ", сподели той.

Според Иван Таков, в тази обстановка обявеното и планувано от управлението на партията допитване до членовете на Българска социалистическа партия дали и с кого да се коалира в новия парламент не трябва да бъде осъществено. Лидерът на столичните социалисти е безапелационен, че сходно допитване би било прекачване на отговорността за толкоз значимо решение от управлението на редовите членове.

" Председателят е определен директно тъкмо от тези хора. Те са му дали своят вот цялостно доверие да взима решения от тяхно име. Не бива отговорността за толкоз значимо решение да бъде прехвърляна на редовия социалист, съобщи Иван Таков. - Повтарям - Българска социалистическа партия не трябва да взе участие в държавно управление с нито една от партиите в новото Народно заседание. Това би било изменничество към левия гласоподавател. Българска социалистическа партия би трябвало да бъде ясна съпротива и опция на всички десни партии в Народното събрание, а не да брокерства към властта ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР