Риши Сунак ще бъде запомнен с председателството на ужасно расистки

...
Риши Сунак ще бъде запомнен с председателството на ужасно расистки
Коментари Харесай

Риши Сунак ще бъде запомнен с „председателството на ужасно расистки период“, казва бивш председател на торите

Риши Сунак ще бъде запомнен с „ председателството на извънредно расистки интервал в партията “, сподели някогашна председателка на торите.

В остра офанзива против премиера баронеса Сайеда Варси предизвести, че ще се бори с „ токсични “ избори, в случай че не успее да върне милиони лири на предприемача Франк Хестър. Г-н Сунак е под възходящ напън да върне повече от £10 милиона, откакто стана ясно, че господин Хестър е направил расистки забележки по адрес на Даян Абът.

Баронеса Варси сподели пред Times Radio: „ Те би трябвало да върнат парите. Не се построяват предизборни акции и не се построяват политически партии на гърба на парите, когато човек има тези възгледи.

„ Искам да кажа, съгласно мен, че в случай че има избори, които са построени върху пари, които сами по себе си се основават на един тип тези разделящи, токсични възгледи, това ще докара до разделящи, токсични предизборни акции. И знам, че партията има повече от задоволително пари, с цел да може да върне това подаяние от £10 милиона. "

Тя добави, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР