Риши Сунак планира да нанесе удар върху дългосрочно болните, след

...
Риши Сунак планира да нанесе удар върху дългосрочно болните, след
Коментари Харесай

Риши Сунак заплашва да се насочи към болните, докато се бори да запълни черна дупка от 46 милиарда паунда в данъчния план

Риши Сунак възнамерява да нанесе удар върху дълготрайно болните, откакто беше упрекнат, че се държи като Лиз Тръс поради проектите си за нефинансирани налози от 46 милиарда паунда рязане.

Премиерът споделя, че желае да отстрани националното обезпечаване, в случай че торите останат на власт - подхранвайки изказванията за неблагоразумие. Сега той допусна, че това може да се реализира посредством понижаване на изгодите. Изчислено е, че националните осигурителни вноски (NIC) набират £46 милиарда за обществената торбичка всяка година.

В изявление за Sunday Times той сподели, че е насочил вниманието си към 2,5 милиона хора в трудоспособна възраст, изписани като неспособен за работа. Бившият канцлер – който надзираваше Министерството на финансите повече от две години, преди да стане министър-председател – хленчи, че сегашната данъчна система е фундаментално несправедлива.

След дни на обвинявания в нареждане на блиц, сходен на госпожа Тръс и Куаси Катастрофалния минибюджет на Kwarteng, господин Sunak в този момент твърди,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР