Риши Сунак оцеля още един ден на хаос на торите,

...
Риши Сунак оцеля още един ден на хаос на торите,
Коментари Харесай

Бунтовниците на торите подкрепят законопроекта за Руанда на Риши Сунак, въпреки че казват, че няма да проработи

Риши Сунак оцеля още един ден на безпорядък на торите, откакто неговият проект за Руанда се провали - макар предизвестието на личните му депутати, че е " съдбовно неправилен " “.

Десетки бунтовници отстъпиха на 11-ия час, защото се опасяваха да не смъкват държавното управление, като гласоподават срещу законопроекта за сигурността на Руанда. В яростна борба в Камарата на общините депутатите от торите, в това число Суела Брейвърман, предизвестиха, че законодателството няма да работи, само че не задоволително от тях гласоподаваха срещу.

Законопроектът беше признат с 320 против 276 - болшинство от 44. След дни на закани от фракции на торите вдясно, единствено 11 депутати от торите, в това число госпожа Брейвърман, Робърт Дженрик, сър Саймън Кларк и сър Бил Кеш, в действителност гласоподаваха срещу.

Спадът пристигна след 61 тори, в това число господин Дженрик, Лий Андерсън, госпожа Брейвърман, Лиз Тръс, сър Джейкъб Рийс Мог и сър Иен Дънкан Смит несполучливо поддържаха апел за усилване на законопроекта. Г-н Сунак беше за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР