Риши Сунак е третият най-популярен избор за партиен лидер в

...
Риши Сунак е третият най-популярен избор за партиен лидер в
Коментари Харесай

Риши Сунак е най-добрият избор за министър-председател само в 4 избирателни района - дори неговият предпочита Стармър

Риши Сунак е третият най-популярен избор за партиен водач в СОБСТВЕНИЯ си изборен регион, демонстрират изобличителни изследвания.

Премиерът изпреварва противника си от Лейбъристката партия Кийр Стармър единствено в 29 от 632 изборни региона - и е най-хубавият избор единствено в четири, съгласно ново изследване. И с цел да влошат нещата, по-малко от една четвърт считат, че той е най-качественият претендент за министър-председател на сигурното си място в Йоркшир.

Бомбено изследване на Best for Britain разкрива степента на непопулярността на водача на торите. Проучването демонстрира, че даже в личния си изборен регион Ричмънд и Норталъртън господин Сунак е на трето място (24%) с „ не знам “ отпред на отговорите за най-хубав министър председател (32%) и господин Стармър на второ място – с 27%.

Лидерът на лейбъристите излезе отпред в 390 изборни региона. Гласоподавателите единствено в четири - Брейнтри, Касъл Пойнт, Клактън и Северен Бедфордшир - споделиха, че господин Сунак е техният желан претендент. Това скапва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР