Риши Сунак е под нарастващ натиск да оттегли удара от

...
Риши Сунак е под нарастващ натиск да оттегли удара от
Коментари Харесай

Крайнодесни политици, които се търкаха рамо до рамо с Лиз Тръс, идентифицирани като министър-председател, наредено да действа

Риши Сунак е под възходящ напън да отдръпна удара от Лиз Тръс след цялостен лист с крайнодесни панелисти на събитие, на което тя участва през Съединени американски щати бяха разкрити.

Г-н Сунак отбрани наличието на госпожа Тръс на конференцията на CPAC във Вашингтон, където тя приказва дружно с Доналд Тръмп и Найджъл Фараж. Но през днешния ден може да се разкрие, че провалилият се някогашен министър председател е приказвал на " интернационална среща на върха " в периферията на събитието в събота.

Освен господин Фараж измежду присъстващите бяха сенаторът републиканец Томи Тубервил, някогашен американец Футболен треньор, който преди този момент беше споделил, че описанието на бял националист като расист е „ мнение “ и отхвърли да каже дали счита, че на белите националисти не би трябвало да се разрешава да служат в армията.

Стив Банън също участва на срещата. По-рано през седмицата той беше хазаин на госпожа Тръс в своето радио шоу и разказа крайнодесния екстремист Томи Робинсън като „ воин “. Присъстваше и Миклош Сзонто, шеф на Центъра за съществени пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР