Риши Сунак е изправен пред друго предизвикателство на частичните избори,

...
Риши Сунак е изправен пред друго предизвикателство на частичните избори,
Коментари Харесай

Сунак е изправен пред частични избори, тъй като бивш министър на енергетиката се оттегля заради законодателството за сондажите

Риши Сунак е изправен пред друго предизвикателство на частичните избори, защото някогашният енергиен министър Крис Скидмор е подготвен да подаде оставка като народен представител, откакто напусна торите поради законодателство за повишение Сондажи за петрол и газ в Северно море.

Г-н Скидмор, който управлява държавен обзор на чистата нула, разгласи в петък, че ще се отдръпна, защото сподели, че екологичната позиция на английския министър-председател е „ неправилна и ще аргументи бъдещи вреди ”.

Депутатът от Kingswood в Южен Глостършър сподели, че „ бъдещето ще съди строго ” всеки, който поддържа законопроекта за лицензиране на петрола в морето, който би трябвало да бъде гласуван в Камарата на общините в понеделник.

Той сподели, че не може да гласоподава за законодателство, което „ ясно предизвиква производството на нов нефт и газ “ и ще покаже, че Обединеното кралство „ отстъпва от ден на ден от уговорките си в региона на климата “.

„ Да не действаме, а не просто да приказваме, значи да т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР