Riot Games показа пред света всички 30 отбори, които са

...
Riot Games показа пред света всички 30 отбори, които са
Коментари Харесай

От Riot Games показаха одобрените отбори за VALORANT Champions Tour

Riot Games сподели пред света всички 30 тимове, които са съумели да се спогодят с американските разработчици за място в идващия сезон на VALORANT Champions Tour, който ще се състои напълно под франчайзинга на основателите на заглавието.

Kомпанията взe решениe, спортният формат и в тази игра да бъде сходен на този в League of Legends, където право на присъединяване в най-високото равнище имат единствено тимовете, които са заплатили за местата си в топ шампионатите. 

При шуутъра обаче пътят до позиция измежду най-хубавите бе издигнат по различен метод. Клубовете се нуждаеха от утвърждение за партньорство с Riot, което се спечелваше посредством тип кастинг. От множеството отбори, тези с най-стабилна връзка с почитателите, добра визия за бъдещето и поддръжка към играчите се оказваха печеливши. В последна сметка 30 организации към този момент са запазили своите места в шампионата, разграничени на по 10 тима в 3 района. 

Започвайки от следващата година, VCT ще бъде сървевнование единствено сред тези сформира, като франчайзингът на спортната сцена въпреки всичко дава опция на най-хубавите отвън определените късметлии да се класират посредством Challengers лигите.

Европа, Близкият Изток и Африка: Fnatic, Team Vitality, Team Heretics, NaVi, BBL Esports, Team Liquid, Karmine Corp, GIANTS, FUT Esports, KOI

Северна и Южна Америка: Sentinels, Cloud9, Evil Geniuses, LOUD, KRÜ Esports, 100 Thieves, NRG, FURIA, MIBR, Leviatán

Азия и Океания: ZETA DIVISION, Gen.G, DRX, Paper Rex, Talon Esports, Detonation Gaming, T1, Team Secret, Rex Regum Qeon, Global Esports

От Riot се извиниха, че не са присъединили някои от клубовете с по-богата история и многочислени ентусиасти като да вземем за пример OpTic и G2, само че за тях приоритет е организациите, с които партньорстват да имат опция да създадат VCT още по-завладяващ и забавен за почитателите.

Йоан Иванов

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР