Рио де Жанейро въведе днес ограничения за работата на ресторантите,

...
Рио де Жанейро въведе днес ограничения за работата на ресторантите,
Коментари Харесай

Рио де Жанейро въведе ограничения за ресторантите и плажовете

Рио де Жанейро вкара през днешния ден ограничавания за работата на заведенията за хранене, питейните заведения и плажовете като част от ограниченията за преодоляване на епидемията от новия ковид в Бразилия, съобщи Франс прес. 

Баровете и заведенията за хранене ще би трябвало да завършват работа в 17 ч., а на плажовете ще бъде неразрешена амбулантната търговия. Магазините ще могат да работят до 20 часа. Въвежда и се вечерен час, който ще продължава от 23 до 5 ч. и ще се отнася за придвижването на хора, само че не и на коли.

Мегаполисът с население от 6,7 милиона души е един от последните градове в страната, които подхващат ограничения против ковид. С близо 260 хиляди смъртни случая от COVID-19, Бразилия, с население от 212 милиона души, е на второ място в мрачната статистика след Съединени американски щати и трета в света по брой инфектирани. Вчера страната заяви за 1910 умряли, подобрявайки черния връх от 1641, подложен едвам ден по-рано. 

Крайнодесният президент Жаир Болсонаро продължава да подценява здравната и обществената рецесия, като оставя на обособените щати и общини сами да преценят какви ограничения да вземат в битката с ковид, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР