Римските мъдреци определяли характера на хората според датата на раждане,

...
Римските мъдреци определяли характера на хората според датата на раждане,
Коментари Харесай

Какъв човек си според римския хороскоп?

Римските мъдреци определяли характера на хората съгласно датата на раждане, оприличавайки ги с птици. Ето какво настояват мъдреците за вас и ще се убедите какъв брой точни за предсказанията им:

Феникс: 1-31 януари

Хората, родени през януари, имат мощна воля и непреклонен дух. Имат истински хрумвания, а естествената просветеност им оказва помощ леко да се оправят с всяка обстановка.

Кълвач: 1-29 февруари

Хората, родени през февруари, са доста сърдечни и доброжелателни, прозорливи и сдържани. Обичат да оказват помощ на изпадналите в неволя.

Лястовичка: 1-31 март

Хората, родени през март са доста благородни . Съчувстват и оказват помощ на нещастните или заболели хора. Имат огромно сърце и в случай че могат, ще вдъхнат вяра на всички.

Сокол: 1-30 април

Родените през този месец, са отлични водачи , умеещи да се оправят с всяка обстановка. Не обичат да се клюкарства зад тила им и в случай че схванат, че това става, измислят заслужено и поучително за сбъркалия отмъщение.-->
 злословия ThinkStock/Getty Images
Фазан: 1-31 май

Родените през май са доста упорити , търпеливи и непрекъснати в своите действия хора. Работата не ги плаши, даже и да е доста, само че от време на време някой би трябвало да ги подбутне

Пеликан: 1-30 юни

Хората, родени през юни, са доста амбициозни и упорити. Тяхната съобразителност и огромна просветеност им оказват помощ, с цел да изберат най-верния път.
 амбициозна жена ThinkStock/Getty Images
Паун: 1-31 юли

Родените през юли са извънредно благородни хора, надарени със забележителна естествена просветеност . Способни са да преминат през всички житейски компликации.

Гълъб: 1-31 август

Родените през август са търпеливи и кротки, до момента в който някой не ги засегне, било с думи или с дейности. Те държат доста на своето семейство, на околните и приятелите

Жерав: 1-30 септември

Родените през септември са порядъчни хора. Притежават мощна вътрешен глас и ярки анализаторски качества.

Лебед: 1-31 октомври

Хората, родени през октомври, са чаровни , с благи маниери и огромна доза здравомислие. Трудно могат да ги изкарат от равновесие.
 сексапил ThinkStock/Getty Images
Ястреб: 1-30 ноември

Родените през ноември са уверени в себе си, властни хора. Те не обичат да им се опонира и споделят това, което мислят.

Орел: 1-31 декември

Хората, родени през декември, са доста съществени, работливи и ерудирани. Никога не си губят времето. Мразят ходатайствата и реализират всичко на собствен личен тил.
 мъж ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР