Rimac е на път да представи втория си сериен автомобил

...
Rimac е на път да представи втория си сериен автомобил
Коментари Харесай

Вижте как Rimac тества С_Two при екстремни условия

Rimac е на път да показа втория си сериен автомобил през тази година, а от компанията държат почитателите си в течение с съвсем всичко към хиперкара, показвайки разнообразни видеа и информация по отношение на него.

В днешното видео можем да забележим по какъв начин C_Two е тестван при рискови метеорологични условия на които надали в миналото ще бъде подложен в действителния живот. Тестовият център на хърватската компания може да симулира, както извънредно високи, по този начин и извънредно ниски температури.

При един от тестванията електрическия автомобил е оставен с отворени порти при температура от -28 градуса по Целзий, след което е включено парното, което би трябвало да разтопи леда по стъклата за несъмнено време, с цел да покрие условията за хомологация. Същото важи и за климатика. Когато температурата в купето доближава 70 градуса по Целзий, той има за цел да я смъкна до 22 градуса, с цел да получи позволение за серийно произвеждане.

От Rimac тестват C_Two на разнообразни писти и даже отворени пътища, като за в този момент компанията разполага с общо 18 прототипа, които биват употребявани за разнообразни цели.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР