РИМ (AP) — Това е само средата на сезона и

...
РИМ (AP) — Това е само средата на сезона и
Коментари Харесай

Халфът на Интер Фратези разкри бельото си по време на бурно празненство по време на победата с 2-1 над Верона

РИМ (AP) — Това е единствено средата на сезона и Интер Милано може към този момент да има своя дълготраен облик на това, което наподобява от ден на ден и повече купа в Серия А.

Дойде моментът, когато Давиде Фратези скочи върху жълтата ограда, облицоваща терена, и избухна в празнуване към публиката на Сан Сиро, до момента в който съотборниците му го нападнаха толкоз гневно, че го смъкнаха къси панталони и сподели черното си долни дрехи.

Победителят в добавеното време на Фратези се оказа решителен с безумен край, Лаутаро Мартинес означи завръщането си от травма с водещия си 16-и гол в лигата за сезона, а Интер победи застрашения от изпадане Хелас Верона с 2-1 в събота, с цел да си обезпечи водачеството в Серия А по средата на сезона.

„ Щях да се оправя доста по-лошо, само че не желаех да получа още един жълт картон за празнуване “, сподели Фратези, който се появи 10 минути преди да означи.

Мачът обаче не беше извоюван, до момента в който 10 минути след добавеното време углавен удар от нападателя на Верона Томас Хенри не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР