Рилски спортист официално обяви, че се разделя след дългогодишно сътрудничество

...
Рилски спортист официално обяви, че се разделя след дългогодишно сътрудничество
Коментари Харесай

БК Рилски спортист официално обяви, че се разделя със старши треньора на мъжкия тим Людмил Хаджисотиров

Рилски състезател публично разгласи, че се разделя след дългогодишно съдействие със старши треньора на мъжкия отбор Людмил Хаджисотиров.

Специалистът пристигна в Рилски състезател през лятото на 2012-а година като асистент на старши треньора Росен Барчовски.

В интервала от 2012 до 2016 година двамата реализират много триумфи, като несъмнено най-големият тогава е спечелването на Купата на България.

Преди това, с този треньорски екип отпред, клубът играе край в Балканската лига, печели едно трето място в същия шампионат, както и две трети места в шампионата на България и три трети за Купата на страната.

През 2016 година Людмил Хаджисотиров заменя Росен Барчовски на поста старши треньор в Рилски състезател.

За всичките години с Людмил Хаджисотиров отпред, клубът завоюва три Купи на България, две Суперкупи, игра два финала в шампионата и завоюва три пъти бронзовите медали в шампионата.

Отделно тимът приключи веднъж трети в Балканската лига, игра няколко следващи сезона в шампионата ФИБА Европа къп, като веднъж съумя да премине и груповата фаза в конкуренцията.

Ръководството на БК Рилски състезател благодари на Людмил Хаджисотиров за положителната взаимна работа през всичките тези години и му пожелава триумф в бъдещите инициативи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР