Рики Мартин стана баща за първи път през 2008 г.,

...
Рики Мартин стана баща за първи път през 2008 г.,
Коментари Харесай

Колко пораснали са четирите деца на Рики Мартин

Рики Мартин стана татко за първи път през 2008 година, когато Матео и Валентино се появиха на бял свят посредством сурогатна майка. Девет години по-късно артистът се омъжи за художника Джуан Йосеф, а скоро по-късно двамата дружно станаха родители на Лусия и Рен.
 Рики Мартин и голите му фотоси от Мексико
Когато Рики Мартин остане без облекла

Изпълнителят знае по какъв начин да събира загар отмерено

Неприятните вести обаче пристигнаха единствено преди няколко месеца, когато двойката разгласи, че се развеждат. В взаимното си изказване  споделиха, че все пак децата им остават техен главен фокус. Според правосъдните документи от развода, с които са се сдобили People, излиза наяве, че певецът иска попечителството да бъде взаимно.

Изглежда, че раздялата му с художника в действителност е другарска, нещо, което не се случва толкоз постоянно при звездите.  обаче разкрива, че с Джуан постоянно ще бъдат семейство, защото имат две деца, които възнамеряват да отглеждат дружно. Малко след новината за раздялата, в свое искрено изявление изпълнителят споделя още, че решението им не е било взето просто по този начин.

" Ние планирахме тази обстановка от известно време, още преди пандемията. Минахме през върхове и падения. Плакали сме дружно и сме се смели дружно. Когато обществеността разбра, към този момент бяхме минали през процеса на оплакване. Знаехме, че това би трябвало да се случи за наше положително и за благополучието на нашите деца. "

Сега, съвсем пет месеца откогато научихме за, артистът очевидно се оправя сносно с родителските си отговорности независимо.

От Instagram профила му разбираме, че за Деня на благодарността той е пътувал дружно с всичките си четири деца. На фотографията виждаме Рики Мартин на летището в компанията на 15-годишните близнаци, както и четиригодишните  и, които е хванал за ръка.
 Звездните двойки, които се разделиха през 2023 година
Звездните двойки, които се разделиха през 2023 година

Не са по никакъв начин малко

Към поста артистът е отбелязал и местоположението - Лас Вегас, Невада. От People научаваме, че точно там той е трябвало да има осъществяване в T-Mobile Arena, като част от турнето Trilogy Tour с Енрике Иглесиас и рапъра Питбул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР