Рики Мартин е щастлив баща на четири деца, но предпочита

...
Рики Мартин е щастлив баща на четири деца, но предпочита
Коментари Харесай

Най-малкото дете на Рики Мартин - негово копие

Рики Мартин е благополучен татко на четири деца, само че избира да ги държи надалеч от публичното внимание и рядко разгласява техни фотоси в обществените мрежи.
 Рики Мартин, Джуан Йосеф и раждането на четвъртото им дете Рен Мартин-Йосеф
Рики Мартин сподели новородения си наследник

Щастлив баща

Затова и новият кадър на най-малкия член на фамилията незабавно стана шлагер. Рен Мартин-Йосеф е четвъртото дете от сурогатна майка на Рики Мартин и брачна половинка му Джуан Йосеф.

Рен се роди през октомври предходната година. От фотографията се вижда, че той е с огромни кафяви очи и също толкоз обаятелен, колкото и двамата му родители.

Фенове на изпълнителя на шлагера " Livin `La Vida Loca " незабавно откриха голямата аналогия с техния любим. " О, Боже мой, погледнете този мини Рики ", написа един от тях.

Рики и шведският художник Джуан се ожениха през 2018 година Двойката има още три деца - 12-годишните близнаци Валентино и Матео, и щерка Лусия, която ще навърши 2 години на Бъдни вечер.
 Рики Мартин, Лусия и по какъв начин наподобява дъщерята на артиста
Как наподобява дъщерята на Рики Мартин

Малката Лусия за пръв път - за първи път пред света

Рики Мартин нееднократно е споделял, че двамата с колегата му не са завършили с децата. " Някои хора ме считат за вманиачен, само че аз обичам огромното семейство и имам няколко ембриони, които чакат ", споделя той, представен от E! News.

Когато гледаме какъв брой сладостен е Рен, е елементарно да разберем за какво Рики желае още бебета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР