Рики Фаулър не се сдържа, когато обсъжда мотивите зад решението

...
Рики Фаулър не се сдържа, когато обсъжда мотивите зад решението
Коментари Харесай

Рики Фаулър не дава безсмислен отговор за отхвърлянето на LIV Golf със замах срещу играчи-бунтовници

Рики Фаулър не се сдържа, когато разисква претекстовете зад решението си да отхвърли LIV Golf, откакто звездата от PGA Tour се обърна към тематиката през втори сезон на Netflix's Full Swing.

Документалните сериали зад кулисите се завърнаха за втори сезон по-рано тази седмица, с огромна част от втори епизод, отдаден на Фаулър, до момента в който той преследваше първа огромна купа на 2023 U.S. Отворете. Като част от своя сегмент американецът разиска и връзките си с LIV.

Името на Фаулър беше свързвано с подкрепяната от Саудитска Арабия лига в доста случаи, изключително на фона на решението на Джон Рам да направи мега- парите се реалокираха предишния декември.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Новини за голф НА ЖИВО: Пропадането в международната класация на LIV Golf продължава, защото Джон Рам се прицели в OWGR

Фаулър обаче избра да остане в Тура и разкри решението му се сведе до това да даде приоритет на играта против най-хубавите играчи в света, вместо да печели повече пари. „ [Присъединяването към LIV] не беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР