РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Влиятелни трудови групи обявиха във вторник,

...
РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Влиятелни трудови групи обявиха във вторник,
Коментари Харесай

Синдикатите се противопоставят на плана за преместване на отбори от НБА, НХЛ в Северна Вирджиния, още един удар за плана, подкрепян от Йънгкин

РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Влиятелни трудови групи оповестиха във вторник, че се опълчват на напъните за пренасяне на два професионални спортни франчайза от столицата на нацията в Северна Вирджиния, цитирайки частично явна некадърност да се реализира приемлива договорка за профсъюзните служащи по строителните планове.

Съпротивата на AFL-CIO на Северна Вирджиния и членските синдикати, в това число UNITE HERE Local 25, която съставлява служащите в хотелиерството в района на националната столица, основава още едно затруднение за губернатора на Вирджиния Глен Йънгкин и поддръжниците на препоръчаната договорка за $2 милиарда за пренасяне на Вашингтон Уизардс от НБА и Вашингтон Кепитълс от НХЛ от Вашингтон, окръг Колумбия, в Александрия.

Йонгкин, републиканец, отговори на новините от вторник, като сподели, че работническите водачи са „ отстъпили “ от договарянията, водени в продължение на месеци „ добросъвестно “. Той даде обещание да продължи с предлагането.

„ Вирджиния е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР