РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Републиканецът Дейвид Оуен имаше малка преднина

...
РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Републиканецът Дейвид Оуен имаше малка преднина
Коментари Харесай

Републиканецът води пред демократа, чиято надпревара за Камарата на делегатите се забърка в сексуален скандал

РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Републиканецът Дейвид Оуен имаше дребна преднина пред демократа Сузана Гибсън в конкуренцията за Камарата на делегатите във Вирджиния, която притегли вниманието след разкрития, че Гибсън е взел участие в полови актове със брачна половинка си на нецензурен уеб страница, само че маржът напусна конкуренцията прекомерно рано, с цел да се обади.

Гибсън се кандидатира против Оуен в един от най-конкурентните региони на щата след всички 100 места в камарата на делегатите беше преначертана, с цел да подхожда на преброяването от 2020 година

Много политолози отписаха възможностите на Гибсън, откакто новинарските издания оповестиха през септември за присъединяване й в излъчен онлайн секс, който включва привличане на заплащания от фенове в подмяна на съответни актове.

Но Гибсън, практикуваща здравна сестра, отхвърли да се отдръпна от конкуренцията и упрекна републиканците в мръсна политика за разкриването на нейното държание. Тя значително подцени обвиняванията и се концентрира върху правата на абортите, които съгласно демократите могат да бъдат застрашени, в случай че републиканците поемат надзор над законодателния орган. Републиканският губернатор Глен Йънгкин упорства за възбрана на абортите след 15 седмици бременност, с изключения в случаи на обезчестяване, блудничество или когато животът на майката е в заплаха.

Надпреварата беше обединена като една от няколко, които биха могли да дефинират контрола в Камарата на делегатите. Но даже и Оуен да успее да завоюва, републиканците в целия щат изгубиха надзор над Камарата на делегатите. Демократите са спечелили минимум 51 от 100-те места в камарата.

Оуен излезе с изказване в X, платформата, известна преди като Twitter, в което благодари на гласоподавателите и разгласи победа.

„ Аз ще стартира работа неотложно, с цел да обезпечи единството, водачеството със здрав разсъдък и дружелюбното обслужване, което дадох обещание “, сподели той.

Демократите също резервираха тясната си разлика в Сената на щата.

Тези законодателни победи ще разрешат на демократите да блокират политическия дневен ред на Йънгкин, макар че ще би трябвало да работят с него, с цел да прокарат своя личен.

Сони Йери, 59, графичен дизайнер от Хенрико, сподели, че е дал своя вот напряко за републиканец, в това число за Оуен, съперника на Гибсън. Йери сподели, че евентуално би дал своя вот за Оуен по този начин или другояче, само че че секс видеоклиповете на Гибсън го тормозят.

„ Това беше методът, по който излезе “, сподели Йери. „ Ако към този момент беше там, това щеше да е едно. Но не се дръжте като Miss Wholesome и тогава това ще излезе нескрито. ”

Дона Тейлър, 54, офис управител от окръг Хенрико, тъкмо до Ричмънд, сподели, че е гласувала за Гибсън.

< p> „ Мисля, че в случай че можем да се примирим със стотиците години републикански кавги, това, което тя прави със съгласни възрастни и нейният персонален метод на живот, няма да повлияе на мнението ми за нея и способността й да прави работата, която сподели, че е ще направя ", сподели Тейлър.

Републиканците се пробваха да припомнят на гласоподавателите за видеоклиповете на Гибсън. Републиканската партия на Вирджиния изпрати писма до гласоподавателите, които съдържаха екранни фотоси. Пликовете предупреждаваха получателите, че вътре има експлицитни материали и че малолетни не би трябвало да отваря плика.

Гибсън отговори до известна степен на офанзивите на Републиканската партия в понеделник в авторски материал за левия уеб страница Blue Virginia, определяйки своите нападатели на Републиканската партия като „ политици, които усещат, че имат право да знаем какво се случва в персоналния ни живот и силата да направляваме какво вършим с телата си. “

57-ми регион включва елементи от западните покрайнини на Ричмънд в окръзите Хенрико и Гучланд. Непартийният план за публичен достъп във Вирджиния го оцени като третия най-конкурентен от 100-те региона на Камарата на делегатите във Вирджиния, единствено с доста лека податливост към републиканците, въз основа на последните модели на гласоподаване. Гласоподавателите във Вирджиния не се записват по партии.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР