Ричард Величков се приближава до мечтата си да стане милионер.

...
Ричард Величков се приближава до мечтата си да стане милионер.
Коментари Харесай

Ричард от ВИП Брадър тръгна към милионите! Печели по ...

Ричард Величков се доближава до фантазията си да стане милионер. Амбициозният фитнес инструктор се похвали, че в работата му е потръгнало много и клиентите му се умножили доста след финала на „ ВИП Брадър ”, написа " Уикенд " и хот сцена.

Той към този момент прибирал сред 30 и 50 лв. за самостоятелна подготовка, а дневно провеждал най-малко по 6. По думите му най-красвите дами се редели на опашка, с цел да ги тренира. „ Тези, които се пробваха да опетнят името ми, удариха на камък. Не единствено, че не ме уволниха от фитнеса, ами съм още по-търсен отпреди. В момента в действителност съм най-високоплатеният инструктор и си сортирам клиентите ”, пъчи се Ричи. Пресметливият маданчанин успявал да завоюва по 15 бона на месец, като заделял 10 от тях, с цел да може да разполага с повече пари за вложения след време.

Междувременно манекенката Розмари Тишер е прекратила интимната си връзка с фитнес инструктора. Риалити звездите имаха къса случка, която стартира в шоуто „ ВИП Брадър ”, а след това продължи и отвън Къщата, само че с нея към този момент е свършено. Двамата осъзнали, че са прекомерно разнообразни, само че въпреки всичко решили да запазят другарството си.

Малко преди края на миналата година Рози и Ричи бяха неразделни, само че след това внезапно срещите им секнаха. Отлично осведомени източници настояват, че в оня миг дружбата им сигурно е прераснала в освен това, само че скоро по-късно всеки поел по пътя си. Популярният треньор считал, че е прекомерно млад, с цел да се обвързва съществено. Манекенката е с 9 лета по-възрастна от него, въпреки че образно разликата в годините им не й проличава. Тя към този момент се замисляла за семейство и деца, до момента в който Величков предпочитал първо да стане милионер и тогава да основава наследници.

Той кроял проекти да се захване със строителен бизнес и по тази причина харчи умерено и цялостни банковата си сметка, а любовните трепети оставил на назад във времето. Поради тази причина дългокраката Тишер го оставила и се втурнала в търсене на нова тръпка. Преди да се захване с инструктора тя бе сгодена за състоятелен немец, само че последователно охладняла към него и поставила край и на тези връзки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР