Ричард Величков, който е един от най-известните треньори в България,

...
Ричард Величков, който е един от най-известните треньори в България,
Коментари Харесай

Ричард Величков скочи на хейтърите на принцеса Калина

Ричард Величков, който е един от най-известните треньори в България, изрече позиция в която отбрани принцеса Калина Сакскобурготска, казвайки, че всеки има право да наподобява, по този начин както се харесва.

Двамата упражняват дружно и наподобява са в другарски връзки. Самият той знае какъв брой тежи хейта у нас и отбрани с гръмки думи принцесата.

Ето какво написа той в инстаграм:

Сигурно и аз с последните си постове ви се коствам чудноват, само че това няма никакво значение - за мен. Сега се усещам в пъти по-щастлив, върша това, което желая и се любувам на момента тъкмо тук и в този момент.

Ще го свържа и с вчерашния си пост с Принцеса Калина Сакскобургготска, откакто прегледах и google, даже и в чужбина се разяснява, че тя била доста натренирана - за какво единствено съдим хората, аз персонално поддържам и я приветствам за нейния избор, да живее здравословно и да тренира - няма по-хубаво от това!
Много постоянно съдим хората без да ги познаваме, съдим ги по отношение на личния си филтър, само че не е редно, вие знаете ли, че Калина и Китин Муньос, се държат толкоз възпитано, общително и отзивчиво с всеки, който ги заприказва. Много е елементарно и прелестно общуването с тях.

Също по този начин несъмнено не знаете, че идват със супер естествена кола, а съм сигурен, че могат да карат и финален модел първокласен автомобил, само че не, те са избрали да живеят обикновено, да бъдат естествени и щастливи, не да живеят за хората.
Това не се загатна при злополуката, незабавно започнахме да ги съдим, без даже да е навредила физически на никого,защото е Принцеса Калина. А всеки, който лишава човешки живот - без да е пил, даже на пешеходна пътека, бива пропуснат бързо… за какво?
Нека не съдим, дано не бъдем неприятни, просто намерете това, което ви прави щастливи. Без да ви тормози мнението на хората. Нека бъдем положителни!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР