Ричард Шнайдер е обработил над 41 000 стъклени фотографски плаки

...
Ричард Шнайдер е обработил над 41 000 стъклени фотографски плаки
Коментари Харесай

Специалист успя да възстанови изключително редки снимки на Хитлер

Ричард Шнайдер е обработил над 41 000 стъклени фотографски плаки с изображението на водача на нацистка ГерманияСпециалист от Националното ръководство на архивите на Съединени американски щати Ричард Шнайдер цифровизира над 1270 фотоси на Адолф Хитлер, направени от персоналния фотограф на Фюрера Хайнрих Хофман, оповестява The Washington Post и Блиц.

Шнайдер е обработил над 41 000 стъклени фотографски плаки с изображението на водача на нацистка Германия. Много от тях били начупени и експертът ги е събирал като пъзел. В хода на работата си Шнайдер е попаднал на извънредно редки и непоказвани до момента фотоси.

Открита е една от най-ранните публични фотоси на фюрера, на която той театралничи с немска овчарка. Предполага се, че фотографията е направена през 1923 година



На различен чужд кадър Хитлер е в компанията на свои почитатели и фенове в кафе.



На трета фотография фюрера е запечатан до Йозеф Гьобелс, който до 1933 година заема поста на министър на пропагандата, Хайнрих Химлер, вторият най-влиятелен човек в Третия райх след Адолф Хитлер и Рудолф Хес - заместител на Хитлер и трети по значимост човек в хитлерова Германия.







В най-скоро време се възнамерява всички фотоси да бъдат качени в мрежата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 15 секунди) Рейтинг: 23981 | Одобрение: -19834 Да имаше в този момент един Хитлер, да изтреби чесмяците с спортните екипи... Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР