Ричард Мелвил Хол, известен под артистичния си псевдоним Моби, обяви

...
Ричард Мелвил Хол, известен под артистичния си псевдоним Моби, обяви
Коментари Харесай

Моби с нов албум през пролетта


Ричард Мелвил Хол, прочут под артистичния си псевдоним Моби, разгласи в понеделник излизането на идния си албум и показа първия си сингъл от него Like a Motherless Child.

От профила на Моби в обществената мрежа "Фейсбук" стана ясно, че новият му албум ще се споделя Everything Was Beautiful and Nothing Hurt и ще излезе на 3 март идната година. Както по-наблюдателните почитатели видяха, а и самият Моби анонсира, заглавието е откъс от една от обичаните книги на известният музикант, а точно - "Кланица 5" на Кърт Вонегът.

В новия си план се чака изпълнителят да се завърне отначало към музикалните стилове, с които в действителност се прочу, а точно соул, трип-хоп и госпел, както и да подчертава върху тематиките за "духовността, характерността и скръбта по изгубената човечност".

За това свидетелства и първият сингъл от идния му албум Like a Motherless Child, който е съвременна интерпретация на обичайна госпел ария на чернокожите, станала известна по времето на робството в южните американски щати. В парчето в дует с Моби е надарената соул певица Ракел Родригес.

Разбира се, Моби не обръща тил на мощно изявените си политически позиции и на битката си за отбрана на правата на животните, като и този път намира метод да ги обявява. Пример за това е обложката на идния му 15-ти студиен албум, която съставлява фотография на татко в костюм, четящ дружно със сина си "Кланица 5". Иронията е, че двамата са надлежно с глави на бик и на младо теле. Предполага се, че в действителност на фотографията е изобразен американският президент Доналд Тръмп. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР