Рибите са известни със своята състрадателност, креативност и интуиция. Въпреки

...
Рибите са известни със своята състрадателност, креативност и интуиция. Въпреки
Коментари Харесай

Най-лошите черти на зодия Риби

Рибите са известни със своята състрадателност, креативност и вътрешен глас. Въпреки това, те могат да бъдат и мечтателни, нерешителни и даже манипулативни в някои моменти.

Ето някои от най-лошите черти на Риби:

Мечтателство: Рибите са известни с това, че са мечтателни. Те постоянно се губят в личните си мисли и въображение, и може да не са постоянно присъстващи в действителността.

Например, Риби може да прекарват часове в мечтание за идеалния си живот, или да вземат решения въз основа на възприятията си, а не на логиката.

Нерешителност:

Рибите могат да бъдат нерешителни. Те постоянно имат усложнения при вземането на решения и могат да се двоумят сред разнообразни варианти.

Например, на Риби може да отнеме седмици, с цел да решат какво да носят на празненство, или да трансформират мнението си за кариерно развиване доста пъти.

Манипулативност:

Рибите могат да бъдат манипулативни. Те могат да употребяват своя сексапил и съпричастност, с цел да получат това, което желаят, и може да не са постоянно напълно почтени за желанията си.

Например, Риби може да лъже, с цел да се измъкне от сложна обстановка, или да се прави на жертва, с цел да получи състрадание от другите.

Пасивност:

Рибите могат да бъдат пасивни. Те може да се откажат елементарно да отстояват себе си и да разрешават на другите да злоупотребяват с тях.

Например, Риби може да разреши на колегата си да се възползва от тях, или да не изрича мнение на работа по време на значими срещи, тъй като се опасяват от рецензия.

Самосъжаление:

Рибите могат да бъдат самосъжаляващи се. Те могат да се задълбочават в проблемите си и да се усещат най-онеправданите хора на земята, като отхвърлят да поемат отговорност за личните си дейности.

Например, Риби може да се оплаква от работата си, само че да не прави нищо, с цел да откри нова, или да упреква приятелите си за личните си проблеми.

Разбира се, не всички Риби имат тези черти. Но това са някои от най-лошите Риби черти, които могат да причинят проблеми в връзките, на работа и в други области на живота. Ако сте Риби, е значимо да сте наясно с тези черти и да се опитате да работите върху тях.

Ето някои препоръки за справяне с най-лошите черти на Риби:

Бъдете по-заземени в действителността:

Ако сте Риби, пробвайте се да опознаете действителността. Това значи да обръщате внимание на сегашния миг и да се фокусирате върху нещата, които можете да контролирате. Можете също да опитате да практикувате осъзнато наличие, което е умеенето да обръщате внимание на мислите и възприятията си без да им давате оценка.

Бъдете по-решителни:

Ако сте Риби, пробвайте се да бъдете по-решителни. Това значи да вземете решение и да го спазвате, даже в случай че не е идеалното решение. Можете също да опитате да запишете плюсовете и минусите преди да вземете решение, или можете да се консултирате с доверенен другар или член на фамилията за съвет.

Бъдете по-малко манипулативни:

Ако сте Риби, пробвайте се да бъдете по-малко манипулативни. Това значи да бъдете почтени за желанията си и да не се пробвате да контролирате държанието на другите от боязън, че може да ви се случи нещо неприятно.

Бъдете по-асертивни:

Ако сте Риби, пробвайте се да бъдете по-асертивни като отстоявате себе си и не позволявате да ви разиграват.

Това значи да се застъпвате за себе си и за потребностите си и да не позволявате на другите да се възползват от вас. Можете също да опитате да практикувате умения, като очен контакт, език на тялото и ясна връзка.

Самосъжалявайте се по-малко:

Ако сте Риби, пробвайте се да бъдете по-малко самосъжаляващи. Това значи да се фокусирате върху позитивните аспекти на живота си и да не се задълбочавате в проблемите. Можете също да опитате да практикувате признателност, което е действието да оценявате хубавите неща в живота си.

Ако можете да работите върху тези препоръки, ще бъдете на път да преодолеете най-лошите черти на Риби.

Рибите са чувствителни и състрадателни хора, само че те също търпят някои провокации, свързани със своя знак. Ако сте Риби, е значимо да бъдете наясно с тези черти и да се опитате да работите върху тях, с цел да извлечете най-хубавото от себе си.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм :

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР