Рибите разбират всичко и всеки, освен себе си. Те цял

...
Рибите разбират всичко и всеки, освен себе си. Те цял
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Риби

Рибите схващат всичко и всеки, с изключение на себе си. Те цялостен живот може да търсят личното си Аз без да знаят какво тъкмо е това Аз. Рибите имат своята истина, мъчно намират сили за превъзмогване на ежедневните проблеми, само че надълбоко одобряват проблемите на околните си и постоянно са подготвени да се отзоват на помощ. Трудно остават на едно място. Те са жители на света, те са на всички места и на никое място, интересуват се от всичко. Много са духовни и в множеството случаи – неуверени.

Рибите са жертви на себе си и на света. Остават деца до края на живота си. Те са предани и привързани, живеят в собствен личен свят, построен върху мистичност и фикция. Рибите имат вяра в знаци, те не могат да вършат черна магия и доста елементарно почистват негативните сили.

Нищо няма да получите „ наготово “ през тази година. Ще постигнете всички цели, които сте си сложили, в случай че си създадете оптимална организация, вярвате в себе си и се отнасяте отговорно към работата си.

Творчески заряд не ви липсва, ентусиазъм също, извънредно време е да разгърнете естествените си гении. Приемете компликациите като предизвикателство и опция да ревизирате силата на характера си. Опитайте се да извлечете от тях изгода и дружно с настоящите си задания да довършите всички отсрочени и изоставени досега. Експериментирайте самоуверено, само че рискувайте умерено.

Що се отнася до персоналния живот, прекарванията ще са нееднозначни. Любовните ви връзки ще се трансформират. Ще преживеете поредност от срещи и раздели или най-малко интервали, в които връзките от ледено-смразяващи ще стигат до вулканично-изгарящи. Наслаждавайте се на страстите такива, каквито са, тъй като с помощта на тях връзката ви ще е жива, въпреки и напрегната.

Вярвайте в личната си уникалност, не се опасявайте от измененията и ще се убедите, че реакцията на близките може да се назова всичко друго, само че не и равнодушие.

Характеристики на зодия Риби:

Управляваща планета: Нептун

Стихия: вода

Качество: преносим

Щастливи цифри: 6, 7, 11

Подходящ цвят: морскосин, стоманеносив, ален

Камъни: сапфир, бисер, аметист, лунен камък

Цветя (растения): нарцис, жасмин, минзухар, теменужка, незабравка

Метал: цинк

Талисман: възел, нарцис

Девиз: Аз се надявам

Късметлийски дни: понеделник, четвъртък, петък

Неблагоприятни дни: сряда

Подходящи страни: Италия, Гренландия. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР