Риби, Лъв и други представители на съзвездията скоро ще имат

...
Риби, Лъв и други представители на съзвездията скоро ще имат
Коментари Харесай

От 1 октомври 2024 г. започва мощен ЗЛАТЕН период за ТРИ зодиакални знака! Кои са зодиите

Риби, Лъв и други представители на съзвездията скоро ще имат шанс. Октомври е доста удобен месец. По предписание той носи на множеството хора подсилване на връзките, осъществяване на доста стремежи

Но за някои зодии октомври 2024 г. ще бъде доста великодушен на финанси.

Овен

Радвайте се, тъй като обичаният ви бизнес ще стартира да носи великодушни облаги в напълно близко бъдеще. През октомври 2024 година Овните най-сетне ще съумеят да монетизират своето занимание, трансформирайки го в сериозен източник на приходи. Звездите дават обещание, че няма да се постанова да работите доста, с цел да разпространявате бизнеса си.

Късметът се усмихва на Овена, тъй че всичко, което е належащо, е да се възползвате от появилия се късмет и да привлечете поддръжката на околните. До края на октомври ще получите първата си огромна облага в брой, която можете да похарчите или за себе си, или за вложение в бъдещето.

Телец

За представителите на този знак октомври ще бъде моментът на „ нулиране “ в доста от бизнес връзките им. На първо място, това визира сътрудниците по всевъзможни финансови въпроси, само че също по този начин ще е належащо внимание във връзка с управлението или подчинените. За предпочитане е да поддържате деловия живот в общоприетите за вас рамки и е по-добре да не планирате огромни планове в този миг.

Месецът не е изключително удобен за придобиване на скъпи бумаги или дялове в други планове или предприятия. Сделки или взаимоотношения, които са траяли повече от една година, по аргументи отвън контрола на всички участващи страни, могат ненадейно да приключат и което е изключително прелестно – във ваша изгода.

Близнаци

Финансовата страна на живота на Близнаците през октомври може да бъде изпълнена с огромно многообразие от изненади. Всички те ще бъдат позитивни – само че всеки по собствен метод. Звездите благоприятстват безвъзмездния поток от средства или активи, потребни за вас – ще се върне дълг, който от дълго време сте не запомнили, ще се случи облага или нещо сходно.

Няма да е ненужно да сте готови за обстоятелството, че ще би трябвало да изтеглите забележителна сума пари от оборот или спестявания за здравословни проблеми, само че тези разноски ще се окажат плюс за вас, малко по-късно. Ако получите предложение за присъединяване в някакво благотворително събитие, можете да се съгласите с него, тъй като събитието ще се трансформира в ходило към забавни бизнес вероятности.

Рак

Октомври е месец, който ще изисква огромни вложения в това, което е изключително скъпо за вас. Това може да е парцел, който е изключително скъп за вас по разнообразни аргументи, вашето всепоглъщащо занимание или детето ще стартира дълго образование и ще бъде скъпо, само че в последна сметка ще бъде потребно и за него, и за вас.

Въпреки това, Вселената ще покаже рационален баланс и ще компенсира разноските посредством сполучливото довеждане докрай на някои дълготрайни и непрекъснати вложения – ипотеката ще завърши, заемът ще бъде изплатен или остарелият дълг ще бъде изплатен.

лъв

Енергивите и амбициозни Лъвове най-сетне ще могат да си отдъхнат и да се поглезят с дълго чакани покупки. През октомври 2024 г.

постоянни парични потоци ще потекат в дома ви. Предишните проекти ще се почувстват доста по-силни и мощни, в сравнение с се смяташе в началото.

Можете да се поздравите с приятна финансова изненада и да планирате разноските си. Звездите обаче поучават прахосниците Лъвове да мислят освен за готини ваканции или фешън движимости, само че и да оставят спестявания за нови планове. Повярвайте ми, такова решение ще бъде доста умно и ще даде положителни резултати в бъдеще.

Дева

Трудолюбивите и виновни Деви през октомври 2024 г. могат да чакат напълно непредвидените пари, за които толкоз дълго са мечтали. Звездите ви дават обещание великодушен подарък от родственици или другарство с добър спонсор.

Не търсете замърсен трик в необятния жест на околните, а използвайте появилата се опция за свои персонални цели. В работата Девите ще имат също толкоз добър късмет да попълнят личния си бюджет с помощта на щедростта на началниците и позитивното отношение на признателните клиенти. Ще получите повече от предстоящото!

Везни

Стабилността от последните месеци ще бъде подложена на тестване за Везните – може да има огромни промени в областта на парцелите или парите и те ще бъдат неспокойни, само че в последна сметка сполучливи. Подкрепяйки остарели източници на приходи и планове, които са потвърдили своята надеждност, е по-добре да откажете нови предложения, които дават обещание необикновено блестящи вероятности – съществува огромен риск да се сблъскате с нечестни сътрудници или откровени измамници.

Трябва да внимавате какво се случва с парите – проблеми, за които даже не сте подозирали, могат да бъдат разкрити, само че няма да е мъчно да се справите с тях. Промените могат да обиден и сродна душа брачен партньор или брачна половинка може да има нова работа.

скорпион

Ако от дълго време сте желали да посветите време на здравето, да възстановите постоянния мир на мозъка си или просто да дадете на тялото си дълго чакана и към този момент нужна отмора, тогава октомври ще бъде същият месец, когато парите, изразходвани за това, ще донесат оптимален резултат. Може би вашите думи или дейности, казани през октомври, могат да дадат нов подтик във финансовата сфера на някой от вашето обграждане, само че този пробив няма да ви засегне. Трябва да приемете това умерено – тези хора ще ви бъдат доста потребни в бъдеще.

Стрелец

През октомври 2024 г. Стрелците би трябвало да бъдат по-внимателни към концепциите на другите. Звездите са сигурни, че познатите хора ще ви отведат до източника на впечатляващо попълване на бюджета. Не отхвърляйте хрумвания, които наподобяват незаслужаващи внимание.

Те евентуално ще бъдат първите, които ще бъдат прегледани. Ако деликатно анализирате обстановката, през октомври 2022 година сигурно ще забогатеете, като сполучливо инвестирате в план, който си заслужава.

Козирог

Дори и да сте били безусловно уверени, че вашето занимание по никакъв метод не може да се трансформира в източник даже на най-малък приход, новите запознанства през октомври ще ви открият нови благоприятни условия да подобрите благосъстоянието си посредством вашето занимание.

На хоризонта може да има парични планове, свързани с интернет, които би трябвало да се прегледат деликатно, тъй като това може да е началото на едно в действителност ярко бъдеще. Но децата може да изискват разноски, които няма да са обилни, само че ще бъдат неизбежни.

Водолей

Мястото на вашето престояване, без значение дали е градски апартамент или селска къща, ще изисква вложения в ремонта му и аргументите за това не могат да бъдат планувани или предотвратени по никакъв метод, тъй че е по-добре просто да приемете неизбежността, не зависи от теб.

Вятърът на ориста може ненадейно да промени курса и съществено да промени вектора на вашата кариера, само че за финансовото благоденствие това ще бъде единствено от изгода и до края на октомври ще го почувствате с цялата му очевидност.

Риба

Най-накрая дарбата ви да строите крепости във въздуха и обезверено да фантазирате ще откри почтено приложение, което ще бъде обилно платено. Звездите дават обещание на Рибите, че през октомври 2024 г. ще могат да употребяват главната си дарба да забогатеят.

Много скоро някои авторитетни хора ще имат потребност от незаменими и доста изобретателни чиновници. Не пропускайте опцията да подобрите доста финансовото си положение и да си осигурите по-нататъшен разцвет. Вашият персонален бюджет ще пораства пред очите ни.

Редактор: Ива Христова
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР