Рибарник и фирма превозвач превърнаха отсечка от пътя Йоаким Груево-Стамболийски

...
Рибарник и фирма превозвач превърнаха отсечка от пътя Йоаким Груево-Стамболийски
Коментари Харесай

Рибарник и транспортна фирма превърнаха път в пързалка ВИДЕО

Рибарник и компания транспортьор трансфораха права от пътя Йоаким Груево-Стамболийски в пързалка. Това разгневи кмета на Община Стамболийски Георги Мараджиев, който самичък се натъкнал на рисковия сектор, пътувайки из общината. Видеоклипа той качи в обществената мрежа и даде период на нарушителите през днешния ден до 12 часа да почистят главно пътното платно.

Според Мараджиев на мястото е тиня, нечистотия и хлъзгав път, което е причина за ПТП. Той изясни, че в понеделник ще пусне заповед до районно управление (на МВР) Стамболийски, с която ще изиска чиновниците на реда да реализират надзор на пътния сектор, с цел да обезпечат безвредно придвижване по трасето.

Ето какво написа Мараджиев в обществената мрежа и пусна видео:

За някои, които си мислят, че имам почивен ден и не знам какво се случва в общината! Доказателство, че и аз имам телефон, и аз мога да фотографирам и да качвам клипове. А да знаете по какъв начин се нервирам - кръвно 200. Това е снимано от служебния ми автомобил. Кал, нечистотия, хлъзгав път, причина за ПТП: от Йоаким Груево до Стамболийски! Кой е отговорен? Собственикът на обекта рибарник, превозвачът, и кой различен? Ангел Керпиев - шеф районно управление (на МВР) Стамболийски. Имаме районно управление (на МВР), имаме положителни служители на реда, само че очевидно липсва добър началник, на който му е комфортно на топло в кабинета, а не на терен. Не пътува ли, не видя ли какво се случва? Кой ще е отговорен, в случай че стане ПТП на моста на Въча? Не съм даиаджия, не съм служител на реда, само че съм кмет. Още през днешния ден съм уведомил притежателя на рибарника и компанията транспортьор да стартират главно разчистване на пътя! С бобкат, четки, водоструйки, каквото желаят. Искам снимков материал до 12 ч.! В понеделник ще пусна заповед до районно управление (на МВР) Стамболийски за надзор на пътния сектор за обезпечаване на безвредното напредване и запазване на публичния ред. Да се вземат съществени ограничения за решение на казуса всекидневно, не краткотрайно! Имам уверението на всички, че това ще се случи! Искам бързи и навременни ограничения! И по-добре да е рано! Защото, когато е късно, се натрупат лихви!
Свързани вести Разчистиха центъра на Стамболийски от ужасяваща гледка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР