Риана успя! Участието и в полувремето на Супербоул предизвика огромна

...
Риана успя! Участието и в полувремето на Супербоул предизвика огромна
Коментари Харесай

Тръмп атакува Риана: Епичен провал!

Риана съумя! Участието и в полувремето на Супербоул провокира голяма вълна от реакции. Публиката се раздели. Някои бяха щастливи от обстоятелството, че любимката им още веднъж се завърна на сцената. Други бяха разочаровани от осъществяването й.

Появиха се и доста мемета в обществените мрежи, като част от тях събраха стотици хиляди лайкове, до момента в който някогашният американски президент Доналд Тръмп разгласи изявата й за " героичен неуспех " (epic fail).

Едно е ясно - решението на Риана да вземе присъединяване на финала на амеракинския футбол е повече от печеливш ход за марката й Fenty Beauty.

Очаквано търсенията на марката й в търсачките са се нараснали с 833%. Самата изпълнителка още при започване на 13-минутното си присъединяване сподели, че е бременна, което пък докара до нарастване т 3,333% на търсенията с въпрос като: " Безопасна ли е козметиката на Fenty Beauty за бременни? ".

Участието на Риана не остана и неусетно от известните персонално, като част от тях гледаха даже онлайн. Cardi B, SZA, Adele и Cara Delevingne, само че не всички бяха почитатели.

Бившия президент Доналд Тръмп се изрече много извънредно, като написа, че осъществяването на Риана е " най-слабото шоу в историята ".



Което не е изненадващо, имайки поради и отношението на Риана към него. През 2020 година тя разгласява фотоси в своя Twitter, в които се виждаше надпис " Fuck Trump ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР